GTX 750 Ti 144 Hz destekler mi?

perkinix

Femtopat
Daha fazla  
Selam,
Bugün LG24GL600F monitör aldım. HDMI kablosu ile geldi ancak 144 Hz alamıyorum. 120 Hz maksimum oluyor. 750 Ti ekran kartım mevcut. DisplayPort çıkışı ne yazık ki bulunmamakta bu durumu HDMI ile çözmeye çalışıyorum. Bunun nedeni kablodan mı? Ekran kartının HDMI versiyonundan mı kaynaklı? Yoksa direk ekran kartı mı desteklemiyor. Çözüm için desteklerinizi bekliyorum.
Not. Kablo budur. https://www.amazon.com/High-Speed-Cable-Style-20276/dp/B076G4MKQ1

Dosya Ekleri

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 303
Forum içerisinde arama yaparsanız sorunuzun cevabını daha kolay bulabilirsiniz.
açıkcası orada tam cevabı alamadım. Aklımı karıştıran şu ekran kartım ve monitörüm 1.4 ü destekler mi ? çünkü orada arkadaşın yazdığı teorikte 144 hz pratikte 120 hz durumunu yaşıyorum
GTX 750 TI HDMI versiyonu 1.4 olarak geçiyor. Eğer kablonuz HDMI 1.2 ise 120Hz alırsınız.
@Oikkesh 'da sizin gibi paylaşmış söylediklerinizi deneyeceğim. Sanırım iyi bir hdmi kablosu almam gerekli. Önerileriniz var mıdır kablo için biraz yabancıyım konuya çünkü. Aslında kablo ile ilgili sorun yoktura beni götüren aldığım yerdeki ilanın altında yazılanlar. Kimisi içinden çıkan hdmi ile 144 hz alabilmiş kimisi benim gibi 120 hzde kalmış.
Bakabilirsiniz görselden.
ah keşke görselden anlayabilsem çok denedim bu görseli anlamayı ancak başaramadım :( Ama sanırım 1.4 doğru değil mi ?

açıkcası orada tam cevabı alamadım. Aklımı karıştıran şu ekran kartım ve monitörüm 1.4 ü destekler mi ? çünkü orada arkadaşın yazdığı teorikte 144 hz pratikte 120 hz durumunu yaşıyorum

@Oikkesh 'da sizin gibi paylaşmış söylediklerinizi deneyeceğim. Sanırım iyi bir hdmi kablosu almam gerekli. Önerileriniz var mıdır kablo için biraz yabancıyım konuya çünkü. Aslında kablo ile ilgili sorun yoktura beni götüren aldığım yerdeki ilanın altında yazılanlar. Kimisi içinden çıkan hdmi ile 144 hz alabilmiş kimisi benim gibi 120 hzde kalmış.

ah keşke görselden anlayabilsem çok denedim bu görseli anlamayı ancak başaramadım :( Ama sanırım 1.4 doğru değil mi ?
DVİ girişi hem monitörde hemde ekran kartında varsa DVİ - DL önerebilirim

DVİ girişi hem monitörde hemde ekran kartında varsa DVİ - DL önerebilirim
yok ne yazık ki monitörde dvi olmasına rağmen ekran kartının dvi girişi yok. Dönüştürücüleri gördüm hdmidan dvi ancak o şekilde düzeleceğini pek düşünmüyorum veya sağlıklı olacağını.

yok ne yazık ki monitörde dvi olmasına rağmen ekran kartının dvi girişi yok. Dönüştürücüleri gördüm hdmidan dvi ancak o şekilde düzeleceğini pek düşünmüyorum veya sağlıklı olacağını.
DVI dönüştürücü ile 144hz alamazsın yeni aldıysan geri iade et kafan ağrımasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı