gtx 750 ti - 4gb ram -amd fx 4300 uyuşmazlıgı

Emre884

Hectopat
Yer
Bursa Gemlık
Daha fazla  
Anlamadım bı turlu yapamadım :( ben 5 6 ay once Pc topladım hersey yenı fakat hdd ısıgı sonuyor pc donuyor 20 30 sn sonra tekrar kendıne gelıyor arada sırada boyle yapıyor bıde oyun oynarken ekran yesı oluyor cızgılı nedenını acıklarmısınız ?

Asus Gtx 750 ti Oc 2gb 128 bıt
amd fx 4300 quadcore 3.8 ghz
4gb kıngston 1600 mhz ram
750 w psu 80 plus
250 gb hdd 60 gb ssd (sıstem ıcın)
gıgabyte 970a-ds3p anakart
asus 24 ınc monıtor

Hdd ışığının sönmesi hdd'de sorun olabilir. Oyun oynarken ekran yesil oluyorsa güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir.
güç kaynağının modeli ne acaba?

ben sana şöyle ızah edeyım daha onceden hdd eskıydı bu hatayı alıyordum yenı sdd aldım gene aynı hatayı alıyorum hdd takılı olmadanda sadece sdd takılıykende psu markası budur
High Power 750W 80Plus Bronze 56A 12V Güç Kaynağı HPG-750BR-H12S

fakat eskı 450 w psu dada aynı hatayı yapıyordu anlamadım hatalı parçayı bulamadım 10 kere format attım 32 bıt 64 bıt xp vısta vs vs duzelmedı

hatalı parçayı bulabılsem dırek garantıye yollucam ama bulamıyorum

Almadan önce bir bilgisayarcıya götürsen iyi olur belki yapılacak bişedir. Boş yere para vermek istemezsin.

bılgısayar arıza test aracı var o araç bu hatayı gorebılırmıkı ? sonucta arasıra olan bıse gunde en fazla 3 4 kere oluyor oda canı nezman ısterse

eyw sagolsn bızım buralarda pc den okadar anlayan kımse yokkı bılgısayarcıyım dıye geçınyorlar ben onlardan ıyı bılıyorum adama geçen dedım hdmı gırıslı monıtormu dha ıyı yoksa dvı bna dedıgı cvp hdmı gırısı olmayan bı monıtorden hd goruntu alamassın cıktım gıttım bende :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı