GTX 750 Ti DVI-I VGA Dönüştürücü Önerisi

Yer
Sakarya
Arkadaşlar Asus GTX 750 Ti Strix OC modelini aldım henüz gelmedi. Monitörüm VGA girişli ekran kartında ise DVI-I girişi var yazıyor özelliklerinde. Kendi fotosuna baktım giriş yerinin fotosunu aşağıda resim olarak koyacağım. Bana dönüştürücü önerebilir misiniz? Giriş yerinde hem 4 tane delik hem de artı işareti var ve bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :):):)

Screenshot_2.png
DVI-I.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI To VGA bu ürünü 2 ay kullandım ondan sonra yeni bir monitöre geçtim. Kullandığım monitör 720p eski bir monitördü, eğer monitörünüz 1080p ise almanızı tavsiye etmem çünkü 1080p çözünürlük desteği sunmuyor. HDMI To VGA olmasına bakmayınız hiçbir sorun yaşamadım, görüntüde felan hiçbir sıkıntı olmadı.

Ürünü aldınız mı? Bir arkadaşta aynı erkan kartından alacak monitörü DVI cevap verirseniz memnun olurum.

Almadım çok şanslıymışım ki bundan 1-2 sene önce kuzenimin topladığı bilgisayarda ekran kartı için bunu almış atmış kenarıya. Ondan aldım aynı ürün zaten ama işe yaradı şuan onu kullanıyorum hocam :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı