GTX 750 Ti Ekranda yukarı aşağı dalgalanma sorunu

Oğuzhan Yağmur

Hectopat
Yani artık ne yapacağımı bilemiyorum ki. Ekranın orta kısmında dalgalanma oluyor yukarıdan aşağı doğru. Monitör değiştirdim. PSU değiştirdim (350W 12V kanalından 190V veren bir PSU'ydu, yenisi Aerocool 400W 12V kanalından 324V veren PSU.) Daha ne yapacağım gitmiyor bu problem. Özellikle video falan açtığımda tam ekran yapınca aşırı belli oluyor ve rahatsız ediyor. Neyle alakalı bu ya anlayabilsem çözeceğim. Lütfen yardımcı olun.

İşlemci: i5-4590 3.30 GHz
RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz
Ekran kartı: ASUS GTX 750 Ti OC
HDD: 500 GB
PSU: Aerocool VX Plus 400W

VGA portunu mu kullanıyorsun? Diğer görüntü çıkışlarından görüntü almayı denedin mi?

Yani ben ekran kartı bile değiştirdim bunun için ama fayda etmedi. Hdmi ile bağlandım sadece ama dediğim gibi önceki ekran kartında da böyleydi bunda da böyle.

İlginç, kabloyu değiştirdin mi diye soracağım da monitörü değiştirdiysen onu da değiştirmişsindir herhalde. Bu arada masanın üzerinde duran manyetik bir şeyler varsa sorunun onlardan da kaynaklanması muhtemel. Onboard üzerinden görüntü alınca aynı sorunu yaşıyor musun peki?

Hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…