GovernorF1
Picopat
Benim ekran kartim G-Sync teknolojisi destekliyor mu? Pek bilmiyorum da size sorayim dedim, GTX750 Ti kartim.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Bora Dere kanka benim tam model bu degil sanrm.
OC acilirken ASUS yazıyor ve BIOS girdim, orada ASUS...
Bu cümlelerden ne anlamam gerekiyor? OC açılırken ne demek? Turbox'unki kadar olan nedir? Neyi açınca AeroCool yazıyor? Daha açık anlatın derdinizi. DxDiag'da marka yazmıyor sizin de gördüğünüz üzere, gerekli değil yani. BIOS'a girdiniz, orada ASUS... ASUS olan nedir? Uzun süredir masaüstü kullanmıyorum ama yanlış bilmiyorsam BIOS'ta ekran kartı marka ve modeli görünmez.Sanırım Turbox'unki kadar. Açınca AeroCool yazıyor sadece.
Bu cümlelerden ne anlamam gerekiyor? OC açılırken ne demek? Turbox'unki kadar olan nedir? Neyi açınca Aerocool yazıyor? Daha açık anlatın derdinizi. DxDiag'da marka yazmıyor sizin de gördüğünüz üzere, gerekli değil yani. BIOS'a girdiniz, orada ASUS... ASUS olan nedir? Uzun süredir masaüstü kullanmıyorum ama yanlış bilmiyorsam BIOS'ta ekran kartı marka ve modeli görünmez.
Çok basit bir şey, kartı çıkarın ve fotoğrafını atın. Kutusu mu duruyor? Onun fotoğrafını atın.
BIOS'ta ASUS yazıyorsa ASUS marka anakart kullanıyor sanırım.
Önlü arkalı fotoğraf paylaşın.Çok basit bir şey, kartı çıkarın ve fotoğrafını atın.