Hocam iyi günler. Halihazırda 920M ekran kartlı laptoptan böyle bir sisteme geçmek istiyorum. Arkadaşımda GTX 750 Ti ve i5 4. nesil işlemci var ve kasa+dandik Samsung bir monitör 5K monitörsüz 4K diğer ayrıntıları durum netleşirse sorarım. Acaba bu geçiş beni memnun eder mi ve fiyatı değer mi? Benim beklentim Valorant, GTA 5 ve birkaç hikayeli oyun oynamak. Sizce alınır mı?
Fiyatı düşürebildiğiniz kadar düşürün. Arakdaşınmış zaten nazın geçer. Sıkı pazarlıkla monitör ile birlikte 4k ya yada daha aşağısına bırakırsa iyi bir teklif. Monitör ile birlikte 5k ya da alınabilir mi? Sistemin diğer özelliklerine bağlı.
Hocam iyi günler. Halihazırda 920M ekran kartlı laptoptan böyle bir sisteme geçmek istiyorum. Arkadaşımda GTX 750 Ti ve i5 4. nesil işlemci var ve kasa+dandik Samsung bir monitör 5K monitörsüz 4K diğer ayrıntıları durum netleşirse sorarım. Acaba bu geçiş beni memnun eder mi ve fiyatı değer mi? Benim beklentim Valorant, GTA 5 ve birkaç hikayeli oyun oynamak. Sizce alınır mı?
Hocam fiyatı nasıl kazık oluyor? Ekran kartı 500 desek (bu fiyata imkansız ama diyelim) işlemci+anakart 1500, RAM 500, kasa 300, PSU 500, SSD 500 desek aşağı yukarı aynı fiyata geliyor zaten. Ki dediklerimin bazıları piyasasının çok aşağısında.
Hocam i5 3.nesil işlemcim ve RX 550 4GB ekran kartım var. GTA 5 rahat oynatıyor ama valorantı malesef oynatamıyor. İşlemcisi çok düşük Valorant, CS2 gibi oyunları oynarken çok zorlanırsın.
Hocam fiyatı nasıl kazık oluyor? Ekran kartı 500 desek (bu fiyata imkansız ama diyelim) işlemci+anakart 1500, RAM 500, kasa 300, PSU 500, SSD 500 desek aşağı yukarı aynı fiyata geliyor zaten. Ki dediklerimin bazıları piyasasının çok aşağısında.
Hocam ona kalırsa o fiyata 2.el RX 5700XT'li sistem alırım aslında öyle bir hayalim var ama babam taktı 5 6 k civarı PC'ye benim yaş küçük olunca da kendi elimde de para yok belki monitörle beraber 4 k ya düşürebilirim.
Fiyatı düşürebildiğiniz kadar düşürün. Arakdaşınmış zaten nazın geçer. Sıkı pazarlıkla monitör ile birlikte 4K ya ya da daha aşağısına bırakırsa iyi bir teklif. Monitör ile birlikte 5K ya da alınabilir mi? Sistemin diğer özelliklerine bağlı.