Hocam ona kalırsa o fiyata 2.el RX 5700XT'li sistem alırım aslında öyle bir hayalim var ama babam taktı 5 6 k civarı PC'ye benim yaş küçük olunca da kendi elimde de para yok belki monitörle beraber 4 k ya düşürebilirim.
Bu PC ye bir SSD de eklemeniz lazım. Artık SSD siz bilgisyar kulalnılmaz, yavaşlığı çileden çıkartır. Onun için de ekstra bi en az 500 ₺ masraf diyebiliriz.
Bu PC ye bir SSD de eklemeniz lazım. Artık SSD siz bilgisyar kulalnılmaz, yavaşlığı çileden çıkartır. Onun için de ekstra bi en az 500 ₺ masraf diyebiliriz.
Hocam fiyatı nasıl kazık oluyor? Ekran kartı 500 desek (bu fiyata imkansız ama diyelim) işlemci+anakart 1500, RAM 500, kasa 300, PSU 500, SSD 500 desek aşağı yukarı aynı fiyata geliyor zaten. Ki dediklerimin bazıları piyasasının çok aşağısında.
4250TL'ye AM4 sistem toplamıştım RX 570'li ama ben biraz ucuz parçaları kovalamıştım uzun bir süre. Öyle aman aman uğraşırım derseniz daha iyisi toplanabilir ama bence yine de alınabilir gibi. Bir tık pazarlık güzel olur ama.
4250TL'ye AM4 sistem toplamıştım RX 570'li ama ben biraz ucuz parçaları kovalamıştım uzun bir süre. Öyle aman aman uğraşırım derseniz daha iyisi toplanabilir ama bence yine de alınabilir gibi. Bir tık pazarlık güzel olur ama.