GTX 750 Ti i5 4. nesil sistem alınır mı?

Bu PC ye bir SSD de eklemeniz lazım. Artık SSD siz bilgisyar kulalnılmaz, yavaşlığı çileden çıkartır. Onun için de ekstra bi en az 500 ₺ masraf diyebiliriz.

Hocam adam çok ucuza toplamış bu şekilde ucuza toplamam imkansıza yakın ben o zamanlar araştırdım fakat yine toplayamadım o fiyatlara.

Bu PC ye bir SSD de eklemeniz lazım. Artık SSD siz bilgisyar kulalnılmaz, yavaşlığı çileden çıkartır. Onun için de ekstra bi en az 500 ₺ masraf diyebiliriz.
sıkıntı yok hocam onu hallederizde işte alsammı onu düşünüorum bütçeyi az daha artır az daha artır diye diye bunun sonu yok

Adam oyun oynamak istiyor bu sistemi nasıl onereyim?

Son düzenleme:
bence 2.el kendin topla çok iyi parçalar toplayabilirsin ama sen bilirsin
Arkadaşım bu sistemle Valorant 200FPS ve GTA 5 de yüksek ayarlarda açabiliyormuş.

Ben zaten Valorant bile kaldırmayan bir bilgisayardan buna geçeceğim için beni her şekilde memnun eder.

4250TL'ye AM4 sistem toplamıştım RX 570'li ama ben biraz ucuz parçaları kovalamıştım uzun bir süre. Öyle aman aman uğraşırım derseniz daha iyisi toplanabilir ama bence yine de alınabilir gibi. Bir tık pazarlık güzel olur ama.

Pazarlıktan kastınız ne kadar dediğim gibi zaten arkadaşım monitörle beraber 4K ayarlarım ama monitör 75Hz mi ne bayağı kötü.

Pazarlıktan kastınız ne kadar dediğim gibi zaten arkadaşım monitörle beraber 4K ayarlarım ama monitör 75Hz mi ne bayağı kötü.

4K iyi gibi. Fazla da öldürmeye gerek yok bence ama arkadaşınız boşta duracağına senin olsun dediyse daha da düşebilirsiniz.

Birda ailem tanıdık dışı 2.el almaya karşı olunca elden bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…