GTX 750 Ti için AMD işlemci tavsiyesi

Spayki

Hectopat
Yer
Heaven and Hell
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler öncelikle.
Benim ASUS GTX 750 Ti ekran kartım var işlemci olarak AMD A8-7600 APU var. 2X 8 GB 1600 HyperX RAM var. Oyunlarda düşük grafiklerde FPS düşmesi yaşıyorum mesela GTA Online veya Fortnite. Acaba işlemci kaynaklı mıdır? Eğer öyleyse bir işlemci önerebilir misiniz? FX 6300 nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayir kesinlikle FX serisi alma 2020 yılındayız

1600 Af
R3 3100
R3 3300x

Daha yüksek bir işlemci alma 750ti onun yanında cacık kalır

Merhabalar. FM2+ türünde anakart kullanıyorsunuz. O anakart türüne en iyi işlemci X4 880k, eğer bulamazsanız X4 860k alabilirsiniz. Fakat bütçeniz daha fazla ise güncel sistem alabilirsiniz.

Geri dönüşler için teşekkür ederim. Söylediğin kartların 0 'ını hiçbir satıcıda bulamadım. Fakat ikinci el AMD Athlon X4 860K buldum 250 tl. Bir de
Hepsiburada da bunu buldum önerir misin A8 7600 a göre ne kadar iyidir.

Zaten eski işlemciler olduğu için sıfırını bulamazsın. Temiz ikinci el x4 860K almanı tavsiye ederim. Bende ikinci el almıştım zamanında X4 860k hala duruyor kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. O fiyata X4 845 alman hiç mantıklı değil bence.

Geri dönüşler için teşekkür ederim. Söylediğin kartların 0 'ını hiçbir satıcıda bulamadım. Fakat ikinci el AMD Athlon X4 860K buldum 250 tl. Bir de
Hepsiburada da bunu buldum önerir misin A8 7600 a göre ne kadar iyidir.
Çok az bir fark var. Yüzde 5 civarı daha iyi.

Bence anakartını da değiştirip daha iyi işlemcilere geç.

GTX 750 Ti ile yüksek orta ayarlar'da 1080p'de 70 FPS üstü alıyorum. Fakat işlemci G4400 olduğundan dolayı FPS 50 sabitliyorum RivaTurner ile aksi halde darboğaz ve takılma oluyor. İşlemci 2 çekirdekli olduğundan dolayı bu sorun.

4 Çekirdek olan iyi orta seviye bir işlemci ile tabii ki anakartınız ile uyumlu olması lazım..

Sorunsuz şekilde GTA 5 oynayabiliyorsunuz ve piyasadaki çoğu orta grafikli oyunları.

İmzamdaki sistem aslında size göre ancak yerinizde olsam dedikleri gibi yeni ana kart ve işlemci alırdım GTX750Ti ise hız aşırtma ile harika olabiliyor. (Kendi sistemimden biliyorum :) )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı