Terminator8888
Centipat
GTX 750 Ti oyunlar için yeterli mi?
Öldürmeye gerek yok arkadaşlar, High ya da Ultra ayar takıntın yoksa Gtx 750 Ti işini görecektir için rahat olsun.
Günümüz oyunları için yetersiz.
Yetersiz değil, tatmin edecek seviyede değil. Yoksa istediğiniz bir oyun söyleyin, en düşük orta ayarlarda 60 FPS oynatıp sonuçları size yollayabilirim.Günümüz oyunları için yetersiz. Kart eski mimari ve yetersiz. Şu şartlarda minimum RX 570 olması lazım.
CoD Warzone. Buyurun, medium ayarlarda akıcı bir şekilde oynatın.Yetersiz değil, tatmin edecek seviyede değil. Yoksa istediğiniz bir oyun söyleyin, en düşük orta ayarlarda 60 FPS oynatıp sonuçları size yollayabilirim.
Sanırım bana Windows 10 aktifleştirme kodu borçlusunuz, zira sistemi alıp kurduğum zaman verdiği sıkıntılar nedeniyle 2 ayda bezdim. 4 senedir Embedded 8.1 ile sorun yaşamadan yoluma devam ediyorum, bir şey hariç... DX12CoD Warzone. Buyurun, medium ayarlarda akıcı bir şekilde oynatın.
Yetersiz değil, tatmin edecek seviyede değil. Yoksa istediğiniz bir oyun söyleyin, en düşük orta ayarlarda 60 FPS oynatıp sonuçları size yollayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.