2015'den beri kullanıyordum, 3 hafta önce sattım. Beni hiç pişman etmedi son çıkan oyunlarda çok bir şey beklemeyin ama medium low ayarlarda oynarsınız hala birçok oyunu.
2015'den beri kullanıyordum, 3 hafta önce sattım. Beni hiç pişman etmedi son çıkan oyunlarda çok bir şey beklemeyin ama medium low ayarlarda oynarsınız hala birçok oyunu.
Optimasyon sıkıntısı olan 2 oyun. Yanlış bir bilgilendirme.
Optimizasyon sıkıntısından ziyade 2018 ve üstünde piyasaya sürülmüş oyunlar. Zira bu oyunlar ile o zamanın kartları GTX 980, 970 (CW kralı, 3.5 vRAM), 960 bile zorlanacaklardır.
Optimizasyon sıkıntısından ziyade 2018 ve üstünde piyasaya sürülmüş oyunlar. Zira bu oyunlar ile o zamanın kartları GTX 980, 970 (cw kralı, 3.5 VRAM), 960 bile zorlanacaklardır.
2015'den beri kullanıyordum, 3 hafta önce sattım. Beni hiç pişman etmedi son çıkan oyunlarda çok bir şey beklemeyin ama medium Low ayarlarda oynarsınız hala birçok oyunu.
Optimasyon sıkıntısı olan 2 oyun. Yanlış bir bilgilendirme.
Sorun yaşıyorsanız paylaşın sisteminizi açın bir konu yardımcı olalım. Arkadaş açıkca söyleyin deneyip 60FPS'de oynattıgını göstereceğim demiş ne denemesini isteyelim Mario falan mı?
Sorun yaşıyorsanız paylaşın sisteminizi açın bir konu yardımcı olalım. Arkadaş açıkca söyleyin deneyip 60FPS'de oynattıgını göstereceğim demiş ne denemesini isteyelim Mario falan mı?
Arkadaşım piyasada sadece bu 2 oyun mu var? Daha 3 hafta önce kullanırken Battlefield 5 Gta 5 gibi oyunlarda kullandım. Tamam yetersiz bir kart ama kullanılmayacak kadar değil. Ayrıca konu açtım ama çözümünün olduğunu düşünmüyorum.
Siz cidden para verip orijinal Metro Exodus alıp böyle sorunlar yaşadığınımı sanıyorsunuz. Komik cidden Metro Exodus'un fiyatı savunduğu ekran kartının parası kadar.