GTX 750 Ti oyunlar için yeterli mi?

Oynadığınız ayarlara göre değişir, 2018 ve üstü AAA oyunlarda yüksek ayarlarda açmayacaktır elbette. Ama Fallout 4 gibi bir oyunda Yüksek ayarlarda 75 FPS alıyorum. PUBG Medium ayarlarda 50 fps falan veriyor, monitörüm 75 Hz olduğundan (75 FPS üstünde değer almak için) düşük ayarlarda 90-100 FPS alıyorum.

CoD Warzone. Buyurun, medium ayarlarda akıcı bir şekilde oynatın.
Sanırım bana Windows 10 aktifleştirme kodu borçlusunuz, zira sistemi alıp kurduğum zaman verdiği sıkıntılar nedeniyle 2 ayda bezdim. 4 senedir Embedded 8.1 ile sorun yaşamadan yoluma devam ediyorum, bir şey hariç... DX12

Arkadaşlar tarihin neredeyse en az güç tüketimine sahip gaming ekran kartından bahsediyoruz. 60 watt güç tüketimi ile siz neye göre ve nasıl bir performans bekliyorsunuz? Az önce yazdığım yorumda da belirttiğim gibi Ultra ve ya High ayar takıntınız yoksa Gtx 750 Ti fazla fazla işinizi görür. Yetersiz denecek bir kart kesinlikle değil. 5.5 yıl kullandım ve açıkçası Q6600 işlemciyle yaşadığı darboğazlara rağmen beni hiç üzmedi. Gömmeye gerek yok yani arkadaşlar, eğer üst perdeden konuşacak olursak Rtx 2080 Ti harici çöp diyelim konu kapansın 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı