xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 29 Ağustos 2021 #1 750 Ti ekran kartı kullanıyorum. Orijinal MX4 ile macunu yenilendi. Oyunlarda 80 derece oluyor. MSI Afterburner'dan ne kadar yükseltirsem yükseltiyeyim yine 80 derece oluyor.
750 Ti ekran kartı kullanıyorum. Orijinal MX4 ile macunu yenilendi. Oyunlarda 80 derece oluyor. MSI Afterburner'dan ne kadar yükseltirsem yükseltiyeyim yine 80 derece oluyor.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #11 Kasa acık takıl biraz dene. Mech bir kasa olsa fan taksan 10 derece düser. Havalar sıcak.... KevinLevrone dedi: @sivurant Nerede yaşıyorsun sorusu ne alaka? Yaşadığı yer çok büyük sıcaklık farkı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım Ankara su an 29 derece. xanax32 dedi: Kasanın yan kapağını açtığım zaman 5 derece fark etti sanırım sorun kasada. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kasa acık takıl biraz dene. Mech bir kasa olsa fan taksan 10 derece düser. Havalar sıcak.... KevinLevrone dedi: @sivurant Nerede yaşıyorsun sorusu ne alaka? Yaşadığı yer çok büyük sıcaklık farkı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım Ankara su an 29 derece. xanax32 dedi: Kasanın yan kapağını açtığım zaman 5 derece fark etti sanırım sorun kasada. Genişletmek için tıkla...