Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 20 Eylül 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı GTX 750 Ti İşlemci Q9550 OC Videonun ilk 3 saniyesinde belirgin bir şekilde kasıyor mu desem, ekranda yırtılma mı oluyor desem bilemedim. Sorun neyden kaynaklanıyor? Sadece ETS2 ve TMP de bu sorun var diğer oyunlarda böyle bir şey görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023
Videonun ilk 3 saniyesinde belirgin bir şekilde kasıyor mu desem, ekranda yırtılma mı oluyor desem bilemedim. Sorun neyden kaynaklanıyor? Sadece ETS2 ve TMP de bu sorun var diğer oyunlarda böyle bir şey görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Eylül 2023 #2 Bir şey göremeyen sadece ben miyim? Sadece pingin var gibi sanki biraz. Artı 0 Eksi
KS KS Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 20 Eylül 2023 #3 ProximusTwo dedi: Bir şey göremeyen sadece ben miyim? Sadece pingin var gibi sanki biraz. Genişletmek için tıkla... Singlede aldım kayıtı. İlk 3 saniyede kasmayı hiss etmediniz mi? Nicat Özdemir dedi: Singlede aldım kayıtı. İlk 3 saniyede kasmayı hiss etmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Takılıyor gibi Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Bir şey göremeyen sadece ben miyim? Sadece pingin var gibi sanki biraz. Genişletmek için tıkla... Singlede aldım kayıtı. İlk 3 saniyede kasmayı hiss etmediniz mi? Nicat Özdemir dedi: Singlede aldım kayıtı. İlk 3 saniyede kasmayı hiss etmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Takılıyor gibi
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 21 Eylül 2023 #4 Nicat Özdemir dedi: Singlede aldım kayıtı. İlk 3 saniyede kasmayı hissetmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Nicat Özdemir dedi: Singlede aldım kayıtı. İlk 3 saniyede kasmayı hissetmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.