Mr.OnurCan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 14 Temmuz 2020 #11 kandes2 dedi: Sea Of Thieves güzel bir oyun, sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hikayelimi aKuu dedi: Dünya üzerindeki tüm oyunları bitirmişsin ne önerelim Genişletmek için tıkla... f3turan dedi: Konu başlığı "Oynadığım Oyunlar" olmalıydı. Genişletmek için tıkla...
kandes2 dedi: Sea Of Thieves güzel bir oyun, sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hikayelimi aKuu dedi: Dünya üzerindeki tüm oyunları bitirmişsin ne önerelim Genişletmek için tıkla... f3turan dedi: Konu başlığı "Oynadığım Oyunlar" olmalıydı. Genişletmek için tıkla...
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Temmuz 2020 #12 Mr.OnurCan dedi: Hikayelimi Genişletmek için tıkla... Yani online oyun arkadaş olmadan oynanmıyor. Görevler var hikayesi var ama asıl olayı hikayesi değil.
Mr.OnurCan dedi: Hikayelimi Genişletmek için tıkla... Yani online oyun arkadaş olmadan oynanmıyor. Görevler var hikayesi var ama asıl olayı hikayesi değil.
Mr.OnurCan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 14 Temmuz 2020 #13 kandes2 dedi: Yani online oyun arkadaş olmadan oynanmıyor. Görevler var hikayesi var ama asıl olayı hikayesi değil. Genişletmek için tıkla... Ben Online Valorant Pubg tarzı oyunları severim ama yinede teşekkürler
kandes2 dedi: Yani online oyun arkadaş olmadan oynanmıyor. Görevler var hikayesi var ama asıl olayı hikayesi değil. Genişletmek için tıkla... Ben Online Valorant Pubg tarzı oyunları severim ama yinede teşekkürler
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 14 Temmuz 2020 #14 Bu kadar oyunu oynadığınıza inanmıyorum. Biraz sallama geldi.
Mr.OnurCan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 14 Temmuz 2020 #15 Rozen dedi: Bu kadar oyunu oynadığınıza inanmıyorum. Biraz sallama geldi. Genişletmek için tıkla... Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok
Rozen dedi: Bu kadar oyunu oynadığınıza inanmıyorum. Biraz sallama geldi. Genişletmek için tıkla... Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 14 Temmuz 2020 #16 Mr.OnurCan dedi: Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafınıza bakıcak olursak yaşınız maximum 15. Bu kadar oyunu bilmeniz bile bir mucize. Birde online oyunları seviyorum diyorsun.
Mr.OnurCan dedi: Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafınıza bakıcak olursak yaşınız maximum 15. Bu kadar oyunu bilmeniz bile bir mucize. Birde online oyunları seviyorum diyorsun.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #17 Mr.OnurCan dedi: Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Buradan da duygu sömürüsüne bağlayanı ilk kez görüyorum. Rozen dedi: Profil fotoğrafınıza bakıcak olursak yaşınız maximum 15. Bu kadar oyunu bilmeniz bile bir mucize. Birde online oyunları seviyorum diyorsun. Genişletmek için tıkla... İnsanların yaşını profil fotoğrafından anlayamazsınız. Ayrıca burada kimsenin birisinin yaşını yargılama hakkı yok.
Mr.OnurCan dedi: Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Buradan da duygu sömürüsüne bağlayanı ilk kez görüyorum. Rozen dedi: Profil fotoğrafınıza bakıcak olursak yaşınız maximum 15. Bu kadar oyunu bilmeniz bile bir mucize. Birde online oyunları seviyorum diyorsun. Genişletmek için tıkla... İnsanların yaşını profil fotoğrafından anlayamazsınız. Ayrıca burada kimsenin birisinin yaşını yargılama hakkı yok.
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 14 Temmuz 2020 #18 f3turan dedi: Cidden mi? Buradan da duygu sömürüsüne bağlayanı ilk kez görüyorum. İnsanların yaşını profil fotoğrafından anlayamazsınız. Ayrıca burada kimsenin birisinin yaşını yargılama hakkı yok. Genişletmek için tıkla... Yaş yargılama yapmadım farkettiyseniz. Bu yaşta bu kadar oyunu bitirmek imkansız kısaca.
f3turan dedi: Cidden mi? Buradan da duygu sömürüsüne bağlayanı ilk kez görüyorum. İnsanların yaşını profil fotoğrafından anlayamazsınız. Ayrıca burada kimsenin birisinin yaşını yargılama hakkı yok. Genişletmek için tıkla... Yaş yargılama yapmadım farkettiyseniz. Bu yaşta bu kadar oyunu bitirmek imkansız kısaca.
Mr.OnurCan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 14 Temmuz 2020 #19 Abicim sorunmu arıyorsunuz? sadece oyun önerebilirmisiniz dedim evet yaşım 15 ve nolmuş oynayamazmıyım bana yalancı muamelesi yapmaya hakkınız yok !!! Rozen dedi: Yaş yargılama yapmadım farkettiyseniz. Bu yaşta bu kadar oyunu bitirmek imkansız kısaca. Genişletmek için tıkla... Tmm hadi öyle olsun madem
Abicim sorunmu arıyorsunuz? sadece oyun önerebilirmisiniz dedim evet yaşım 15 ve nolmuş oynayamazmıyım bana yalancı muamelesi yapmaya hakkınız yok !!! Rozen dedi: Yaş yargılama yapmadım farkettiyseniz. Bu yaşta bu kadar oyunu bitirmek imkansız kısaca. Genişletmek için tıkla... Tmm hadi öyle olsun madem
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 14 Temmuz 2020 #20 Mr.OnurCan dedi: Abicim sorunmu arıyorsunuz? sadece oyun önerebilirmisiniz dedim evet yaşım 15 ve nolmuş oynayamazmıyım bana yalancı muamelesi yapmaya hakkınız yok !!! Tmm hadi öyle olsun madem Genişletmek için tıkla... Sorun sen misin? Ayrıca profilinde yaşın 20 olarak gözüküyor. Bu seni 2 katı yalancı yapıyor. Ben bir şey demedim her şey ortada. :/
Mr.OnurCan dedi: Abicim sorunmu arıyorsunuz? sadece oyun önerebilirmisiniz dedim evet yaşım 15 ve nolmuş oynayamazmıyım bana yalancı muamelesi yapmaya hakkınız yok !!! Tmm hadi öyle olsun madem Genişletmek için tıkla... Sorun sen misin? Ayrıca profilinde yaşın 20 olarak gözüküyor. Bu seni 2 katı yalancı yapıyor. Ben bir şey demedim her şey ortada. :/