GTX 750 Ti Sistem

göktürk03

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Internette gezinmek film izlemek ve arada oyun oynamak icin bir kasa toplayacagim. Ekteki kasayi dusundum sizce nasil? Baska bi tavsiyeniz var mi? Birde kasayi 40'' TV ile kullanacagim bundan dolayı performans sorunu olur mu?

Screenshot_2016-08-20-23-15-54.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, ram ve anakarta uyumsuz. İşlemciyi i5 6400 ile değiştirmeniz gerek. Veya ram ddr3 vevet anakart soket 1150 olmalıdır.

GTX 750 Tİ artık alınmaz. Ölü yatırım yapmayın RX460 aynı fiyata çok daha performanslı ve çok çok daha güncel bir kart.
İşlemci anakart uyumsuzluğunuz var. İşlemcinizi İ5 6402P yapmalısınız DDR3 sistem artık alınmaz. Birde ne tür oyunlar oynamayı düşünüyorsunuz ?

bütçeniz nedir bi bakarım ona göre gtx 750 yerine daha güzel bir ekran kartı olabilir arkadaşın dediği gibi rx serisi daha güncel kaç nesil öncenin gtx 750 sini almanın bu zamanda pek bir manası olmaz.
Şu an zalman z3plus kullanıyorum önermem duruşu da hoşuma gitmiyo fakat duruştan ziyade fanlarında problem var ses yapıyor psu fanı problemli 750 w modelinde 600 le alacaksındır bilmiyorum onu ama az koyup z11 alabilirsin ya da 2 lira farkla r1 600le alrısın en azından ses yalıtımı var ben de onu almayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı