GTX 750 Ti Sistemin Oyun Performansı

bendede e5500 işlemci var bi ara 750ti almayı düşünüyordum sonra dedim ekran kartına yazık bu işlemciyi hak etmiyor. :D :D Nisan ayı gibi yeni sistem toplayacağım skylake i5 6500 ve r9 380 li benim için devrim olucak çağ atlayacağım. :D :D

Şuanlık paran yok fakat sonradan sistem toplayabilirim diyosan gtx 750ti almak yerine 750ti nin parasını koy bi kenara üstüne ekler iyi bir sistem alırsın GTA V üstü oyunlarda 750ti darboğaz olmasa bile sıkışacaktır oc yaparkende sıkıntı yaşarsın ayrıca ayrıyeten olan güç bağlantısıda yok Ama bütçem bu kadar diyosan 750ti ve ona uygun bi işlemci alıp gta v ye kadar sınırlı rahatca oyun oynayabilirsin ama sonradan çıkacak oyunlarda sıkıntılar yaşarsın.

Gta v de araba surerken darboğaz yüzünden 20 fps alırsınız rainbowu ve far cry 4 ü hiç açmayın bile. Önerim arkadaşların da dediği gibi beklemek para biriktirip sistem toplamak. Ama illa alacağım diyosanız r7 240 alın gta v de o bile darboğaz yapar.

sende benimle aynı durumdasın hemen hemen bende de e2200 işlemci, 2gb ram ve hd2400 ekran kartı var bu sistemler adam olmaz artık dün r7 370 ve xigmatek 500w psu aldım 680 lira tuttu 2 si ve sisteme taktım birkaç ay sonrada i5 6400 veya 6500 işlemci ddr4 ram ve anakart alıp sistemi tamamlamayı düşünüyorum inşallah şimdilik bu haliyle cs go da 60-80 arası fps de oynuyorum senin yazdığın diğer oyunları denemedim açmazda zaten sende 1-2 ay içnide tamamlarım dersen almaya başla yok alamam dersen kalsın sonra hepsini alırsın
Tavsiye: bende gtx 750Ti alıcaktım taki r7 370 indirime girene kadar sana kesin tavsiyem bu kartı almalısın arada fazla bi fiyat farkı yok gerkirse psu yu şimdilik alma ama ekran kartını alman olucaktır.

@Thatcher
Ben kendi sistemimden memnunum. Sistem imzamda yazıyor. G3258 eskidi artık o yüzden artık alınmaz. 750 Ti da yavaşça eskimeye başlıyor. AMD'nin R7-R9 3xx serisi çok iyi işler başardı. Arkadaşlar da gördüğün gibi benimle hemfikir. Para biriktirip Skylake sistem toplayabilirsin. Ekran kartı olarak da 750 Ti'ın karşılığı kendi ekran kartım olan R7 360 önerebilirim. 750 Ti fiyatına R7 370 alınır. Ama dediğim gibi şimdilik kesinlikle alma bence. Para biriktirdikten sonra düşünürsün. Zaten yaza kadar yeni kartlar da gelmiş olur umarım.

@ottomans58 peki anakart olarak asus h81m-plus mu yoksa msi81m-p33 işlemci Pentium G3258 alıyım mı oc yapabilirim yada aynı fiyata iyi bir işlemci var mı ram 2x4gb 1333 yada 4gb 1600mhz hangisi birde işlemcinin yanında soğutucu geliyor mu ? birde yaz mevsiminde hangi ekran kartını önerirsin

@Thatcher
Bence öyle bir hata yapma. Yaza kadar şuan ki parçaların fiyatları çok cazip bir hale gelecektir. Çünkü yeni teknolojiler ve mimarilerin piyasaya çıkmasına az zaman kaldı. Nvidia tarafında Pascal, AMD tarafında Polaris ve Zen mimarileri piyasaya sürülecek. O vakit sistem toplarsın. Yazın alacağın sistemi şimdiden düşünme çünkü teknoloji sürekli gelişiyor ve fiyatlar da ona göre değişkenlik gösteriyor.
Bende öyle düşünüyordum 2200 TL Pc alacaktım , yazı bekliyim dedim yeni parçalar çıkar düz 2000 TL olur ozaman alırım diye. Yaz oldu işte dolar arttı 2000 TL olmasını beklediğim sistem oldu 2500, tüm planlarım suya düştü :cry:

3258 le oc yapmak için h81m plus iyidir ancak işlemcinin yanında gelen Soğutucuyla yapamazsın. 4gb ram artık yetersiz 8 gb a yönel.

Bende öyle düşünüyordum 2200 TL Pc alacaktım , yazı bekliyim dedim yeni parçalar çıkar düz 2000 TL olur ozaman alırım diye. Yaz oldu işte dolar arttı 2000 TL olmasını beklediğim sistem oldu 2500, tüm planlarım suya düştü :cry:

Şanssızlık işte. Her zaman şans yaver gitmiyor. Üzüldüm senin adına. :üzgün:
Lakin arkadaş istese de şimdi alamaz çünkü bütçesi yok. O yüzden mecburen bekleyecek. Ben de bu sebepten diyorum ki yaza kadar para biriktirip iyi bir sistem toplayabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı