GTX 750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

Evet tek çekirdek performansı daha iyi olduğundan oyunlarda FX işlemcilerden üstün.

Anlıyorum hocam teşekkürler.

Taksit imkanım yok hocam. İlginiz için teşekkürler.

Sinerjiden alamam hocam. Kartım vs. yok. Ailemden kullananda yok. Bir tek vatanbilgisayar. Teşekkürler ilginiz için.

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. 350 watt fakat en fazla 280 verebiliyor.

Son rütuşları yaptım. Ve şöyle bir şey çıkardım ortaya.

MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
Kingston 4GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram
ZALMAN ZM500-LX SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

Ne diyorsunuz hocam. Daha üstüne çıkamam bu fiyatın yine bi kaç aksilik oldu. Bi yerden para bekliyorduk az geldi. Neyse, olur diyorsanız alacağım ?

Sistemi beğendim fakat RAM 4GB olmuş. 4 GB şimdilik idare eder. İleri zamanda yetmediği zaman 120 TL'ye 4GB daha eklersiniz. Ben bu sistemi alın derim. Bu fiyata bundan iyisi olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.

Sistemi beğendim fakat RAM 4GB olmuş. 4 GB şimdilik idare eder. İleri zamanda yetmediği zaman 120 TL'ye 4GB daha eklersiniz. Ben bu sistemi alın derim. Bu fiyata bundan iyisi olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam işlemciyi 4590 yaptığım için rami kısmak zorunda kaldım. Daha sonra takviye kesinlikle yapacağım ve anakartı değiştireceğim. Teşekkürler ilginiz için. Başka arkadaşlarda fikrini belirtirse memnun olurum. Yarın alıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…