GTX 750 Ti ve AMD Athlon X4 860K Windows 10 Performansı

Cakkareis

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. GTX 750 Ti ve AMD athlon x4 860k 8 GB RAM donanımına sahip bilgisayarım var. Üzerinde Windows 8.1 yüklü. Ben bu bilgisayara Windows 10 yüklesem performans kaybı yaşar mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam OC ile gözle görülür bir fark oldu mu? İşlemciyle beraber Ekran kartını ne kullanıyorsunuz?
Valla çok uzun süre yaptığım için hatırlamıyorum kusura bakma. Ekran kartım GTX 1050 (1910MHz) ama GTA'da ekran kartı %70 iken, işlemci devamlı %100. Gözle görülür derecede darboğaz söz konusu. CSGO'da 90-130 FPS alıyorum. En yüksek, en düşük fark etmiyor aynı FPS.

Hani anakartla 4.5ghz yaptın.ben gigabyte a88 anakartta 4.2 den yukarısını yapamıyorum.4.3 yapınca donuyor hem biosta hemde overdrive da.
SA konu eski ama aynı sorun bendede var a88 anakartım var işlemci oc 4.2 den fazla çıkmıyor 4.3 yapınca ekran donuyor falan mavi ekran veriyor yaptınmı sen overclock

Sa konu eski ama elimde AMD X4 860K var bunun black edition mu yoksa normal mi olduğunu nasıl anlarım? yoksa 2'si aynı mı?

Sa konu eski ama elimde AMD X4 860K var bunun black Edition mu yoksa normal mi olduğunu nasıl anlarım? Yoksa 2'si aynı mı?

Ben Aliexpress'ten aldım. Normal mi black Edition mu bilmiyorum. 4.2GHz'den yukarı çıkamıyordu. Geçenlerde 4.4 yaptım mavi ekran verdi ayrıca internette olmayan hata kodları veriyor. Yani stabil çalışmıyor. İstesek de 4.3GHz yapamayız. Ben de A88 anakart kullanıyorum. BIOS'tan yaptım ama nasıl yaptım bilmiyorum kombin yapman lazım deneyerek. Ama X4 860K 4.2 GHz'den yukarısını kabul etmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı