GTX 750 Ti ve i3 7100 oyun esnasında "sinyal yok" hatası

!Alemdar!

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Rtx 4070 12 gb oc
İşlemci: İntel i5 13400f
Ram: Xpg16+16 gb 3200 mhz
Anakart: ASUS Prime B760-PLUS D4
PSU: FSP 650-51aac 650W Power Supply 80 Plus bronz.
Depolama: 2 ssd +2 m2 ssd
Meslek
Uygulama Teknik Destek Uzmanı
Oyuna girince sinyal yok hatası alıyorum ama kasa çalışmaya devam ediyor lakin bazı programlar ile FPS sınırı koyuyorum mesela 60'da kapanıyordu 40 aldım kapanmadı.
Burda bu işlerden anlayan biri daha önce yardımcı oldu PSU yetmıyor dedi ama dün gece FurMark'a soktum 5 sanıyede 87 derece oldu ekran kartım yani tam olarak ekran kartımı bozuk PSU'dan mı oluyor tüm bunlar anlayamamadım bu arada 2 ekran kartım var GT 730 takınca hiçbir sorun yok GTX 750 Ti takınca oluyor bunlar.
Donanımlarım.
GTX 750 Ti.
Intel i3 7100.
ASUS H110MK anakart.
1 SSD.
1 HDD.
1 8 GB RAM.
PSU'nun fotoğrafı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Önerebileceğin sağlam bir GPU frekans ayarlam programı var mı ben MSI Afterburner kulanıyorum o belki uyumsuzdur ekran kartı assus çünkü .
Hocam bir de çok ısınıyorduya benim kart deli gibi acaba biosunumu değiştirdiler nasıl anlarız BIOS kurcalanmışmı kurcalanmamışmı diye. @Furkan17TR hocam gputwerk indIRDIM1050'ye kadar düşürebildim GPU'yu kurcaladım herzleri kapanmadı ama 1050'den aşağıya cektırmıyor internette bayağı BIOS araştırdım çift fanlı GTX 750 Ti'lere 1072 mhrz tek fanlılara 1020 mhrz BIOS gosterıyor benımkı tek fan ama GPU 1070 mhrz de çalışıyor garip. Fotoya baksana gpuz bilgileri uyuşmuyor sanki paronayak olmuş olabilirim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    1,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Benim kart sa 1216MHz'de çalışıyor, AMD'nin bir programı ile 900'e çekince sadece frekans düşüyor. MSİ Afterburner ile ayar değiştirince yemiyor.

Geforce Experience ile bir frekans düşürmeyi dene.

Olmadı yeni ekran kartı :/

Edit: Kartı ne zaman aldınız? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Ne zaman bu hatayı verdi?

1050 Ti almıştım 2. el tertemiz takarken altın ucların ustundeki ufacık şeyleri kırdım heyecandan kart tamir edilemedi bende bir tamirciye verdim bana 750 Ti yolladı geldiğinden beri bu şekilde.

1050 Ti almıştım 2. el tertemiz takarken altın ucların ustundeki ufacık şeyleri kırdım heyecandan kart tamir edilemedi bende bir tamirciye verdim bana 750 Ti yolladı geldiğinden beri bu şekilde.
Bozuk kart göndermiş. Konuş adamla, kartta GPU arızası var diye.

Ayrıca o uçları tekrar yapıştırırdin. Nejat Delioglu diye bir adam vardı, Japonla yapistiriyordu.

Bozuk kart göndermiş. Konuş adamla, kartta GPU arızası var diye.

Ayrıca o uçları tekrar yapıştırırdin. Nejat delioglu diye bir adam vardı, japonla yapistiriyordu.

Kart uzman yerlere gitti legimlendi çalışmadı ona verdiğim 1050 Ti komple tamirsiz zaten sogutma blogunu falan satıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…