- Makaleler
- 42
Kanka youtube baktığımda daha yüksek fps bile çıkıyor orta ayarda.
Sende çıkmaz.
Kanka youtube baktığımda daha yüksek fps bile çıkıyor orta ayarda.
SebepSende çıkmaz.
Sebep.
Aga apu sistem alayım o zaman amd athlon 300g apu sistem toplayım ekran kartı almamada gerek kalmazKanka i5 4590 R9 380 ile akıcı oynayamıyordum. i5 3470 ile imkanı yok.
Kanka i5 4590 R9 380 ile akıcı oynayamıyordum. i5 3470 ile imkanı yok.
Sebep.
Aga apu sistem alayım o zaman amd athlon 300g apu sistem toplayım ekran kartı almamada gerek kalmaz
Kanka adam açıklamaya ram hızı yazıyor ve ekran kaydı açtığu için fps düşüklüğü olur ram hızı herşeyi 1600 mhzBasit, dümdüz donanıma bakarak "bu 100 FPS alıyor ben de alırım!" şeklinde olmuyor bu işler. Onun RAM'leri belki daha hızlı, belki işlemcisinde overclock var, belki arka planda hiç uygulama bile açmıyor tüm detaylarına baktın mı?
Benim 3300X ile aldığım FPS'i bırak 3600 kullananlar, 5500 kullananlar bile zor alıyor Valorant'ta. Sebebi ise kullanım farkı tamamen. Şahsen donanımlarını o kadar efektif kullanabilecek kadar bilgili gelmedin bana.
Yok kanka malesefOynatır ama bütçen var ise DDR4 topla.
Basit, dümdüz donanıma bakarak "bu 100 FPS alıyor ben de alırım!" şeklinde olmuyor bu işler. Onun RAM'leri belki daha hızlı, belki işlemcisinde overclock var, belki arka planda hiç uygulama bile açmıyor tüm detaylarına baktın mı?
Benim 3300X ile aldığım FPS'yi bırak 3600 kullananlar, 5500 kullananlar bile zor alıyor Valorant'ta. Sebebi ise kullanım farkı tamamen. Şahsen donanımlarını o kadar iyi kullanabilecekmişsin kadar bilgili gelmedin bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.