GTX 750 Ti ve i5 3470 sistem nasıldır?

Oyun sektörü git gide daha yüksek ram ve işlemci istemekte benimde böyle bir sistemim vardı valorant 60 ~80 civarı fps alıyordum oynatır ama tavsiyem paranı böyle düşük sistemleri toplamaman uzun vadeli düşünmen.

Basit, dümdüz donanıma bakarak "bu 100 FPS alıyor ben de alırım!" şeklinde olmuyor bu işler. Onun RAM'leri belki daha hızlı, belki işlemcisinde overclock var, belki arka planda hiç uygulama bile açmıyor tüm detaylarına baktın mı?

Benim 3300X ile aldığım FPS'i bırak 3600 kullananlar, 5500 kullananlar bile zor alıyor Valorant'ta. Sebebi ise kullanım farkı tamamen. Şahsen donanımlarını o kadar efektif kullanabilecek kadar bilgili gelmedin bana.

Basit, dümdüz donanıma bakarak "bu 100 FPS alıyor ben de alırım!" şeklinde olmuyor bu işler. Onun RAM'leri belki daha hızlı, belki işlemcisinde overclock var, belki arka planda hiç uygulama bile açmıyor tüm detaylarına baktın mı?

Benim 3300X ile aldığım FPS'i bırak 3600 kullananlar, 5500 kullananlar bile zor alıyor Valorant'ta. Sebebi ise kullanım farkı tamamen. Şahsen donanımlarını o kadar efektif kullanabilecek kadar bilgili gelmedin bana.
Kanka adam açıklamaya ram hızı yazıyor ve ekran kaydı açtığu için fps düşüklüğü olur ram hızı herşeyi 1600 mhz

Oynatır ama bütçen var ise DDR4 topla.
Yok kanka malesef

Benim 3300X ile aldığım FPS'yi bırak 3600 kullananlar, 5500 kullananlar bile zor alıyor Valorant'ta. Sebebi ise kullanım farkı tamamen. Şahsen donanımlarını o kadar iyi kullanabilecekmişsin kadar bilgili gelmedin bana.

Hocam saygılar. İ5 3470 o kadar kötü mü tam çözemedim. Arkadaş alıcaksa almasın onu baştan söyleyeyim lakin ben oynatır diye biliyorum. En düşük h61 anakart ile ramler 1600 üstü ise oynatır diye biliyorum yanlış miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı