GTX 750 Ti ve i5 3470 sistem nasıldır?

Aynı sisteme sahibim hemen hemen. Şu vakit de bu zamanda bu şekilde sistem almak pek mantıklı tercih değil benim uzun zamandır var diye kullanıyorum işimi de görüyor yetiyor yani. Valorant içinse de işinizi görür oynayabilirsiniz.

İ5-4440 işlemci
GTX 750Ti
12 GB RAM

Kanka adam açıklamaya ram hızı yazıyor ve ekran kaydı açtığı için fps düşüklüğü olur ram hızı herşeyi 1600 mhz.

Kaydı ekran kartından veriyorsa Valorant'ta minimum düşüklük olur. %10 bile etkilemiyor çoğu zaman. Kendine güveniyorsan buyur, ben de isterim o FPS'leri almanı ama işler her zaman öyle olmuyor. Ben de kendi videolarımı atıyorum, millet yorum yapıyor "ya ben şöyle düşük FPS alıyorum sen nasıl fazla alıyorsun" diye. Aynı donanım ama farklı performans olağan bir şeydir.

Hocam saygılar. İ5 3470 o kadar kötü mü tam çözemedim. Arkadaş alıcaksa almasın onu baştan söyleyeyim lakin ben oynatır diye biliyorum. En düşük h61 anakart ile ramler 1600 üstü ise oynatır diye biliyorum yanlış miyim?

Oynatmasında sıkıntı yok, DDR3'ün bellek hızı ve o işlemcilerin çekirdek gücünün sınırı belli. Arkada Discord açık olsun, kenardan Chrome dikizleyeyim, işlemci de 90 derecede gezsin. Alabileceğin FPS'in yarısını havaya atmış olursun.

11-12 yıllık işlemci ile Valorant'ta 90FPS üstü görürseniz şükredin. 0 (11-12 yıllık şey ne kadar 0 olabilirse) alacaksanız alınmaz elinizde varsa idare eder.

Uzun süre sonra tekrar yazıyorum evet böyle bir sistem nasip olmadı ama Q6600 işlemci GT 1030 ekran kartı DDR 4 GB RAM Valorant 170 FPS alıyorum. Demek ki önemlş olan işlemcinin kaç senelik olduğu değil oyunun grafikleri ve optimizasyonu

Uzun süre sonra tekrar yazıyorum evet böyle bir sistem nasip olmadı ama Q6600 işlemci GT 1030 ekran kartı DDR 4 GB RAM Valorant 170 FPS alıyorum. Demek ki önemlş olan işlemcinin kaç senelik olduğu değil oyunun grafikleri ve optimizasyonu

Hangi çözünürlükte alıyorsun onu :D? Ryzen 5 1600 AF ile anca o kadar alıyordum şimdi elindeki işlemciden kat kat güçlü R5 3600 var OC ile 240-300 alıyorum, kuzende i3 12100F var anca 220-280 arası alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı