GTX 750 Ti vs GT 730 Sistem?

aklımda ufak bi kaç soru var ondan sonra alcam sisteme karar vercem. simdi intelin 4. nesil i5'inimi almak daha iyi 6.nesil i3'ü mü almak daha iyi yoksa amd'yemi geçmeliyim.
2. bir soru ise 6nesil i3 işlemci aldım fakat ileride ben buna i5 takabilirmiyim yani ileriye yönelik olması acısından nasıl davranmalıyım yardımcı olurmusunuz.

Sistem alacaksan Sinerji-Webdenal gibi siteleri kullan, 100-150 lira civarı paran cepte kalır hiç olmazsa.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için dediğiniz gibi yapıcam

Bence alabiliyorsanız direk 6. nesil i5 alın arasında 150 lira gibi bir fark var sanırım i3 ile. Her zaman en son nesil iyidir çünkü en son teknoloji ile üretilmiştir. Şöyle bir örnek vereyim. Bir arkadaşın i7 işlemci kullanıyor ama 3. nesil işte 2. nesil i7. Eski nesil i7 işlemcidense yeni nesil i3 işlemci pek çok açıdan daha avantajlıdır. Eğer ileride işlemciyi değiştirebilirim diyorsanız i3 6100 alabilirsiniz bir problem teşkil etmez. Fakat değiştirme gibi bir ihtimal söz konusu olduğunda ana kartınızı burada iyi almanız gerek. Şu an bizim en ideal önerdiğimiz model MSI B150M Bazooka ana kartı. Hem ucuz hem sağlam hem de oyuncu ana kartı. Technopat'ın topladığı 2500 TL sisteme göz atarsanız performans testlerini görebilirsiniz. İ3 6100 bence çok başarılı geldi piyasaya. Bütçeniz 1700 TL olduğu için ben ucuz ve güncel parçalar olmasına dikkat ettim. 2000 Tl gibi bir bütçeye çıkabilirseniz daha güzel tavsiyeler gelecektir. Sistem yine de böyle iyi karar sizin.

bilgilendirme için tesekkür ederim anakartımızı bulduk sanırım cok iyi fiyatıda performansına göre iyi teşekkürler cok yardımcı oluyosunuz.

Oyun oynamak ağırlıklı bir sistem düşünüyorsan tabi ki GTX 750Ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…