antalyalii Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #11 MuhammedEmin32 dedi: 2750TL Genişletmek için tıkla... işlemci + ekran kartının fiyatı mı bu ? anakart alacakmısınız ?
MuhammedEmin32 dedi: 2750TL Genişletmek için tıkla... işlemci + ekran kartının fiyatı mı bu ? anakart alacakmısınız ?
M MuhammedEmin32 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #12 antalyalii dedi: İşlemci + ekran kartının fiyatı mı bu? Anakart alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Düz isitem antalyalii dedi: İşlemci + ekran kartının fiyatı mı bu? Anakart alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa ve Valorant kaldırımı bu HD7850 vei3 4160 Kaç FPS alır iki oyunda yarın PC bakmaya gidecememde
antalyalii dedi: İşlemci + ekran kartının fiyatı mı bu? Anakart alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Düz isitem antalyalii dedi: İşlemci + ekran kartının fiyatı mı bu? Anakart alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa ve Valorant kaldırımı bu HD7850 vei3 4160 Kaç FPS alır iki oyunda yarın PC bakmaya gidecememde
antalyalii Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #13 MuhammedEmin32 dedi: Düz isitem Assetto Corsa ve Valorant kaldırımı bu HD7850 vei3 4160 Kaç FPS alır iki oyunda yarın PC bakmaya gidecememde Genişletmek için tıkla... tam değerleri bilmiyorum ona internetten bakabilirsiniz ama valorant akıcı olacaktır asetto sıkıntılı
MuhammedEmin32 dedi: Düz isitem Assetto Corsa ve Valorant kaldırımı bu HD7850 vei3 4160 Kaç FPS alır iki oyunda yarın PC bakmaya gidecememde Genişletmek için tıkla... tam değerleri bilmiyorum ona internetten bakabilirsiniz ama valorant akıcı olacaktır asetto sıkıntılı
M MuhammedEmin32 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #14 antalyalii dedi: tam değerleri bilmiyorum ona internetten bakabilirsiniz ama valorant akıcı olacaktır asetto sıkıntılı Genişletmek için tıkla... asetto da internette testini bulamdım bana video atarmsın antalyalii dedi: Tam değerleri bilmiyorum ona internetten bakabilirsiniz ama Valorant akıcı olacaktır asetto sıkıntılı Genişletmek için tıkla... Ya da Phenom II X4 le B55 arasında kaç fark vardır Son düzenleme: 7 Ekim 2022
antalyalii dedi: tam değerleri bilmiyorum ona internetten bakabilirsiniz ama valorant akıcı olacaktır asetto sıkıntılı Genişletmek için tıkla... asetto da internette testini bulamdım bana video atarmsın antalyalii dedi: Tam değerleri bilmiyorum ona internetten bakabilirsiniz ama Valorant akıcı olacaktır asetto sıkıntılı Genişletmek için tıkla... Ya da Phenom II X4 le B55 arasında kaç fark vardır