MOONQUAD
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar virüs taraması yaptım ne bulduysa sildi. Görev yöneticisine baktım ne dllhost.exe var ne de dgen.exe var. Bu sorun nasıl oldu derseniz, GTA 5 oynarken Gta 5 çalışmayı durdurdu hatası verdi, neyse oyun kapandı. Oyunu tekrar açmak istedim ekran kartı mhz değerleri bir anda 535mhz düşmüş, dedim ne oluyor? Sonra Windows'u yeniden başlattım, GTA 5 kurulu olan yeri gösterin penceresi geldi, ben de gösterdim, sonra hata verdi. Yönetici izni gerekiyor dedi onu da verdim (zaten verilmişti.).
Dedim bir de msi Afterburner açayım, bir de ne göreyim, kart 1019 mhz çalışır durumda. Normalde 135mhz düşer ama kart sanki yük altında. Sonra gta 5 tekrar açtım, kart normal çalışma hızında çalıştı. Oyun da normale döndü ama masaüstünde ekran kartı core değeri 1019 mhz'de kaldı.
Şimdi resim aldım, işaretledim, çok ilginç bir tablo ile karşılaşacaksınız.Bunun çözümünü bilen varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.
Dedim bir de msi Afterburner açayım, bir de ne göreyim, kart 1019 mhz çalışır durumda. Normalde 135mhz düşer ama kart sanki yük altında. Sonra gta 5 tekrar açtım, kart normal çalışma hızında çalıştı. Oyun da normale döndü ama masaüstünde ekran kartı core değeri 1019 mhz'de kaldı.
Şimdi resim aldım, işaretledim, çok ilginç bir tablo ile karşılaşacaksınız.Bunun çözümünü bilen varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: