GTX 760 Ekran kartı bilgisayarımda hata veriyor

wolwos40u

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben şu anda GT640 kullanıyorum birkaç hafta önce GTX760 MSI Gaming Series ekran kartı satın aldım, fakat bilgisayara takınca kırmızı ekran verip dıt dıt dıt diye ses çıkardı. Güç kaynağım 600 WATT, bazı arkadaşlar güç kaynağını 700 WATT yaptır sorun çözülür diyorlar. Ama kesin bir sonuç alabilir miyim bilmiyorum, bu sorunun kaynağı nedir nasıl çözülür? Acil cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını arkasında bir ışık yanması lazım. Sarı mı yanıyor yoksa kırmızı mı? GTX 760'a 600 Watt PSU yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ekran kartı asus'sa iletişime geç derim. Ancak o bazı arkadaşlar psu konsunda haklı olabilir. Cünkü Gtx 760 kart özelliklerinde en az 600w psu ister yazar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En az 600 w değil, ekran kartı firmalarının hepsi fazla PSU yazar çünkü diğer sistem parçalarını bilmediği için biraz fazla yazarlar.
 
Muhtemelen hazır ASUS PC'sine GTX 760 takmaya çalışıyorsun. Onun içindeki PSU 600 watt yazar ancak 400 watt ancak vardır. PSU değiştirmen sorunu çözebilir. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı