B Bangbang1 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 23 14 Ağustos 2021 #1 Bilgisayarı dün topladım, montajladim, her şey tamam. PC'yi açıyorum, başta görüntü geliyor ama sonra 40 saniye sonra sinyal yok diyor. Monitör, ekran kartı fanları hızlanıyor. Bayağı ekran kartına dokundugumda ısınmış oluyor biraz nedense. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Bilgisayarı dün topladım, montajladim, her şey tamam. PC'yi açıyorum, başta görüntü geliyor ama sonra 40 saniye sonra sinyal yok diyor. Monitör, ekran kartı fanları hızlanıyor. Bayağı ekran kartına dokundugumda ısınmış oluyor biraz nedense.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 14 Ağustos 2021 #2 Ekran kartı arızalanmış olmalı, soğuk lehim arızası olabilir. Ayrıca güç bağlantısını iyi yaptığınızdan emin olun ve dönüştürücü kullanmayın. Artı 0 Eksi
Ekran kartı arızalanmış olmalı, soğuk lehim arızası olabilir. Ayrıca güç bağlantısını iyi yaptığınızdan emin olun ve dönüştürücü kullanmayın.
sıjımatiq Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #3 ekran kartında sıkıntı yok degilmi Artı 0 Eksi