GTX 760 sistem darboğaz ve drop nasıl çözülür?

Miresdal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar NVIDIA GTX 760 2 GB 256bit ekran kartı ve i5 2500 işlemci kullanıyorum. Bazı oyunlarda FPS yüksekken anlık drop yiyorum yani FPS 70-90 bir anda 15 30 düşüyor. Ani hareketlenmelerde falan bunun bir çözümü var mıdır? Ekstra işlemci veya ekran kartını ayar çekebilir miyim? Darboğaz da yapıyor olabilir mi?

Drop girdiğinde kullanımlar düşer, ama teknik açıklamasını bilmiyorum. Dün Ets 2 oynarken bende de drop girince gpu %0 oluyordu sistemim çok zayıf normal. Ram kullanımı da programdan ekleyip oyun içinde kontrol edebilirsin sınırda geziyorsa drop yüksek ihtimalle olacaktır.
Kmspico gudubetini kullanmıyorsundur inşallah. :)
KMSpico ne alaka hocam?

KMSpico ne alaka hocam?
Cmd'den yapılan kms.lotro.cc gibi şeyler de zaman geçtikçe sistemin içine ederken direkt virüslü programı bilgisayara enjekte edince ne olur sen düşün artık. Ben bu işleri tecrübe ettim hatta güvenli olur diye github'dan uygulama buldum denedim hepsi birinci aydan sonra bilgisayarın içine ediyor. Kmspico kullanmadım ama diğerleri de laciverti zaten farketmiyor.
Sağ alttaki yazıyla kullan temiz windows kullan.

Cmd'den yapılan kms.lotro.cc gibi şeyler de zaman geçtikçe sistemin içine ederken direkt virüslü programı bilgisayara enjekte edince ne olur sen düşün artık. Ben bu işleri tecrübe ettim hatta güvenli olur diye github'dan uygulama buldum denedim hepsi birinci aydan sonra bilgisayarın içine ediyor. Kmspico kullanmadım ama diğerleri de laciverti zaten farketmiyor.
Sağ alttki yazıyla kullan temiz windows kullan.
AntiVirüs Progamı kullansak da mı fayda etmez?

AntiVirüs Progamı kullansak da mı fayda etmez?
Etseydi nasıl olsa antivirüs var yapıştırın gitsin derlerdi. Technopatın bir yazısında görmüştüm bu tip şeyler bilgisayarı kod çöplüğü haline getirdiğinden bahsediyordu yani sistem şişiyor. Ek olarak zaten virüslü herhalde o da tuzu biberi oluyordur. Bilgisayarın zombi bilgisayar olması gibi terimler de mevcut.

Etseydi nasıl olsa antivirüs var yapıştırın gitsin derlerdi. Technopat'ın bir yazısında görmüştüm bu tip şeyler bilgisayarı kod çöplüğü haline getirdiğinden bahsediyordu yani sistem şişiyor. Ek olarak zaten virüslü herhalde o da tuzu biberi oluyordur. Bilgisayarın zombi bilgisayar olması gibi terimler de mevcut.

Vallaha ben anlamam bu işlerden tam Babam bakıyor. 2 Ay falan önce format atmıştık Windows 10 Pro'dan Win 8.1 Pro'ya geçmiştim. Bilgisayara arattım var uygulama .D

Vallaha ben anlamam bu işlerden tam Babam bakıyor. 2 Ay falan önce format atmıştık Windows 10 Pro'dan Win 8.1 Pro'ya geçmiştim. Bilgisayara arattım var uygulama .D
Farketmez hocam belki de senin pc nin performansı i3 2300 gibi mesela şu an, droplardan epey bir arınacaksın diye düşünüyorum. Babanla W10'u orjinal siteden indirin internetten de key satın alın, pro sürümün keyi kolay bulunuyor olmalı. Diğer türlü uğraşırsın başka bir durum varsa gene konu açarsın ama bu işi hallet derim. 8.1 lisanssız kullanılmaz lisans uyarısı saç baş yoldurur.

Diğer bir alternatif ise hız için W10 2021 ltsc kurulabilir. En hızlısi ise sanırım 2016 ltsb çok memnunum. Key bulamazsın bunlara herhalde, ben sağ alttki yazı ile 2016 sürümünü kullanıyorum mis gibi.

Farketmez hocam belki de senin pc nin performansı i3 2300 gibi mesela şu an, droplardan epey bir arınacaksın diye düşünüyorum. Babanla W10'u orjinal siteden indirin internetten de key satın alın, pro sürümün keyi kolay bulunuyor olmalı. Diğer türlü uğraşırsın başka bir durum varsa gene konu açarsın ama bu işi hallet derim. 8.1 lisanssız kullanılmaz lisans uyarısı saç baş yoldurur.

Diğer bir alternatif ise hız için W10 2021 ltsc kurulabilir. En hızlısi ise sanırım 2016 ltsb yağ gibi çalışıyor. Key bulamazsın bunlara herhalde, ben sağ alttki yazı ile 2016 sürümünü kullanıyorum mis gibi.
Lisansım var 8.1 de ama dediğiniz Win sürümlerine bakarım formatlamadan yükseltme olmuyor mu acaba?

Lisansım var 8.1 de ama dediğiniz Win sürümlerine bakarım formatlamadan yükseltme olmuyor mu acaba?
Lisans varsa kmspico neden kullanılmış ki? Kmcpicodan dolayı denetim masasında lisans var gibi görünüyordur bence. Temiz kurulum şart. Düz W10 21H2 de kurup geçilebilir ama Ssd olmadan memnun etmeyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı