GTX 760 Sistem ne kadar götürür?

Ayberk Berber

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir ay sonra yeni bir bilgisayar toplayacağım ama toplayacağım sistem beni ne kadar götür veya kullandığım parçalar yerine başka parçaları mı tercih etmeliyim? Bunu merak ediyorum. Toplayacağım bilgisayarın parçaları bunlar arkadaşlar:
Ve arkadaşlar bu parçaları ve işlemciyi overclock yapacağım için fan:
Sizce bu sistem beni ne kadar götürür? Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın ne olacağımızı bilemediğimiz gibi çıkacak oyunların sistem gereksinimlerini de bilmiyoruz. Bu yüzden kimse kesin bir şey diyemez. ;) (Umarım içini karartmamışımdır.)

Son düzenleme:
Minimum 1.5-2 yıl arkana bakmadan götürür ama daha öteye gider mi bilemem. O kasa bu sisteme biraz fazla onun yerine şunu tavsiye ederim;
Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Sadece oyun için düşünüyorsan o Ram'lere de o kadar para vermeye gerek yok. Oyun için şu Ram fazlasıyla yeterli olacaktır;
Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Bu değişimlerden arta kalan parayı ekran kartına yatırmanı tavsiye ederim. Oyun bilgisayarı için en önemli parça o çünkü.

Minimum 1.5-2 yıl arkana bakmadan götürür ama daha öteye gider mi bilemem. O kasa bu sisteme biraz fazla onun yerine şunu tavsiye ederim;
Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Sadece oyun için düşünüyorsan o Ram'lere de o kadar para vermeye gerek yok. Oyun için şu Ram fazlasıyla yeterli olacaktır;
Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Bu değişimlerden arta kalan parayı ekran kartına yatırmanı tavsiye ederim. Oyun bilgisayarı için en önemli parça o çünkü.
Bunları yaparak ekran kartını bu al. Sapphire R9 280X Toxic Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Yeni bir konu aç. Konunun linkini buraya at, bütçeni belirle.Yeni sistem toplayalım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı