GTX 760 sistemde sinyal yok hatası beliriyor

Hpower

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarim bir suredir bazen oyundayken, bazen de bostayken bir anda goruntuyu kesip sinyal yok yazisi veriyor fakat normal sekilde calismaya devam ediyor. RAM'leri sokup taktim, ekran kartini sokup taktim. HDD'leri ve BIOS pilini de sokup taktim, son yer ise güç kaynağı oldu. Güç kaynağı fanı arizalandi ve isiniyor ve güç kaynağının performansinin yetmedigini dusunuyorum. Sistemi altta belirtecegim. Sorum su: Güç kaynağı, ekranin bir anda sinyal yok yazisi vermesine sebep olur mu? Sinyal yok yazisini verince bilgisayar halen calismaya devam etmekte.

• Anakart: ASUS H81M-K.
  • RAM: 8+4 DDR 3.
  • Islemci: Intel G3250.
  • Ekran karti: ASUS GTX 760 GDDR5.
  • SSD: 120 GB coodline.
  • HDD: 6 TB Seagate.
  • Güç kaynağı: High Power HP500A12S.
  • 4 adet 12 cm sogutucu fan ve 2 adet 9 cm kule sogutu fan. Fanlarin hepsi LED'li.

Aynı sorunu bir zamanlar bende yaşardım sorunun çözümü monitörün o çözünürlüğü kaldırmamasıydı eğer oyunun çözünürlüğünü monitörünüzün yüksek bir çözünürlüğüne getirdiyseniz o sorun normal TV'ye veya başka monitöre bağlayarak bir de öyle deneyin sorun yüksek ihtimalle ondandır.

Televizyonda kullaniyorum.
Güç kaynağı sistemin en önemli parçasıdır.
Sen fansız kullanıyorsun sanırım.

PSU ısıdan kendini korumaya alabilir.
Bu durumda en çok akımı çeken donanım olan işlemci
Power subly fanini yarin degistirecegim ben de oyle dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…