GTX 760 + SSD veya GTX 770 ?

Günümüz oyunları için bence ssd+gtx 760 ama eksta 1 sene daha götürsün diyorsanız bence gtx 770. Çünkü gtx 760 günümüz oyunları rahat oynatacaktır, ssd ile de pc hızlanmış olur.
 
Bence GTX 770 almalısın. SSD olmadan da sisteminden gayet harika bir şekilde performans alırsın. SSD oyunlarda yükleme sürelerini (loading), yüksek kapasiteli dosya taşıma işlemi sürelerini ve işletim sistemi açılış sürelerini kısaltır. Yani çok ekstrem bir zorunluluk değil. Grafik kartına önem vermelisin. Tavsiyemi dinle pişman olmazsın.
 
Bence de GTX 770 almalısın . Günümüz oyunlarını 760 kaldırabilir . Ama GTX 770 ileriye yönelik çok güzel bir ekran kartıdır.Sdd ise oyunların fps oranına hiç bir etki etmez .
 
Oyun sisteminde Gtx 770 'i seçmek en mantıklı olanıdır. Ekran kartı ne kadar güçlü olursa o kadar önemlidir. SSD herhangi bir performans artışı sağlamaz fakat GTX 770 tek başına bir canavardır.
 
SSD+GTX 760 derim ben çünkü,sistem açılışı oyunların ara yüklenme süresini kısaltır.Bide fullhd 'de mi yoksa Hd 'de mi oyunları oynuyacaksınız ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı