GTX 760 ve FX 6350 Darboğaz

Le'Kullanıcı

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Uzun zamandır bir sistem toplamaya çalışıyorum ve kısa zaman içinde şöyle bir sistem toplamayı planlıyorum:

• Fx 6350
  • Gtx 760
  • M5A97 R2.0
  • 2x4 gb corsair vengeance

Bu sistem darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemini hiç lezzetli bulmadım en kötü fx 6300 yerine İ3 4160 almalısın. Sistemin bütçesini biraz artır o işlemci seni o ekran kartıyla üzecektir arkadaşım. Yada Fx 8320'ye terfi et.

Niye üzsün ? İ3 4160 sanki iki katı performans sunuyor . R9 290 bile kullanılabilir . Ben o işlemciyle R9 270 kullanıyorum , hatta render alıyorum ( 1080p ) sorun çıkarmıyor . İntel fanboyluğu yapmayın . Tavsiye ettiğin işlemci de o ayarda .

Kusura bakmayın cevap yazamadım. İnternette biraz araştırma yaptım ve herhangi bir sorun çıkarmayacağını öğrendim. Hatta biraz overclock ile fx 8320 ve fx 8350'den çok daha iyi performans vereceği söyleniyor.

Ama maalesef maddi sıkıntılardan dolayı bu sistem bile benim için hayal oldu. Xbox 360 alıp biraz onunla idare edeceğim veya en fazla 1500 TL ile toplayabildiğim en iyi sistemi toplamayı deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı