Gtx 760'lı Sistem için Kasa önerisi

Garip

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar geçen sene vatan'dan aldığım normal kasamı upgradelemeyi düşünüyorum. Öncelikle ekran kartını şu anki amd radeon hd 7570, benim alacağım Geforce Gtx760. Öncelikle bir kaç tane sorum var.

1) GeForce Gtx 760 kart benim anakartıma uyacak mı ?

2) Benim anakartımda pcie 2.0 portu varken kart 3.0 istiyor. Bu sorun teşkil eder mi ?

3) Karta benim power supply yani güç kaynağım yetmiyor. Bu yüzden onuda değiştireceğim. Güzel bir power supply önerirseniz sevinirim. Ekran kartını çalıştırabilecek.

4) Elim değmişken kasayıda değiştirmeyi düşünüyorum. Kasada Allah'ın bir tane fanı yok ahu soğutma 0 Amazon.com : Corsair Carbide Series White 500R Mid Tower Computer Case (CC-9011013-WW) : Desktop Computer Shell Cases : Electronics şöyle birşey düşünüyorum. Bunu amazondan getirirken sıkıntı olur mu ?

5) Bu arada kasanın soğutması ve tipi çok güzel. İşte o kadar bana bir power supply önerirseniz sevinirim çok pahalı olmasın gücü yeterince yüksek olsun yeter.

6) Burada vatandan indirimli almak yerine amazondan getirtsem bir sıkıntı olur mu (140 tl civarı fark var) ? Son bir hesapta yapıyorum.

Ekran kartı : (vatan computer) 714 tl
Kasa : (amazon) 257 tl
toplam 971 tl yapıyor. Sıkıntı olan şu benim 1100 tl'm var power supply yetersiz kalabilecek kartı amazondan getirtsem bir sıkıntı olur mu ? Bu arada kasada teknolojik bir şey olmadığı için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum gümrükte. Önerilerinizi bekliyorum efendim hayırlı günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Uyacaktır. PCI Express arabirimi.
2. Etmez. PCIe Hem geriye hem de ileriye dönültür.

3,4,5: Carbide 400R, içinde 750W PSU olan modeli tasiye ederim.

Desi çok fazla olacağından kargo masrafı aradaki farkı geçebilir. Ayrıca çok büyük ve gümrüğe takılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…