GTX 770 500 TL'ye satılır mı?

Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, yaklaşık 3-4 hafta içerisinde Gigabyte G1 Gtx 980 alacağım. Elimdeki Gigabyte Windforce Gtx 770'i 500-550 tl'ye satsam sizce gider mi? Fikirlerinizi almak istiyorum. Kart temiz kullanılmıştır ve O.C atılmadığı gibi denemesi bile yapılmamıştır. Ürün geçen yaz alındı ve 2 yıldan biraz daha fazla garantisi var.
Kartı buradan aldım. Faturası duruyor. Sadece merak ediyorum fiyat güzel mi diye.
www.exa.com.tr: Gigabyte GTX770 OC 2GB 256Bit GDDR5 16X | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
İyi forumlar.
:matrix:

Hocam ucuza satmış olursun. Benden demesi. Gigabyte'nin kartları normalde de pahalı zaten. Kaliteli üretiyor adamlar. Ben şahsen ikinci el alıcısı olsaydım şu an. Temiz kullandım diyorsun O.C yok diyorsun. Garantisi var. Valla 700 TL den aşağı etmez bence. Yukarısı vardır aşağısı yoktur.

550 TL bence iyi, nedense nvidia kartlarını daha pahalıya satma gibi bir yönelim var insanlarda, daha pahalıya aldıkları için mi artık bilmiyorum ama o fiyata koyarsan hızlı satmış olursun. Yoksa millet yine pazarlık yapıp durur.

Fiyat hem çabuk satılmasından hem de alıcı için gayet uygun. Ama kartın 600W güç tüketimi çok fazla bana göre.

Geçen gün bir arkadaş satıyordu 700 TL'ye. Karışmak gibi olmasın ancak fazla uygun satıyorsunuz bence. Acil paraya ihtiyacınız varsa sorun değil. Ancak bekleyebilirseniz 700 TL'den yavaş yavaş pazarlıkla inmeniz sizin yararınıza olacaktır. Çünkü 2 seneden fazla garantisi var ve O.C yapılmamış diyorsunuz. Yani sıfır kartlar gibi. Sadece biraz kullanılmış. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı