GTX 770 ile kaç sene ultra oynanır?

Gamesberk

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2014
Mesajlar
18
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartım; ASUS GTX 770 arkadaşlar. Ben görüntü kalitesine önem veren bir oyuncuyum. Size sorum şu arkadaşlar ben bu ekran kartıyla kaç sene daha oyunları ultra ayarlarda oynayabilirim. Ekran kartım biraz düşük mü ilerisi için yeni aldım keşke ASUS GTX 780 TI mı alsaydım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
780'ne bütçen yetiyorsa alsaydın daha iyi olurdu tabi. Ama GTX 770'de hafife alınacak bir kart değil. 2-3 yıl Ultrada götürür bence.
 
Bence şu anki ekran kartın gayet iyi kesinlikle pişman olma uzun süre oynarsın. Şimdi burada 2-3 yıl falan diyoruz fakat bu kesinlikle düşününce uzun bir süre yani sana rahat rahat yeter ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kartı bende kullanıyorum. Arkadaşlar gerçekçi olalım. Şuan piyasadaki Thief, Crysis 3, Hitman Absulation gibi oyunları Ultrada ve 1920x1080 çözünürlükte 40-55 fps arası oynatan bir ekran kartı 2 sene sonra bence yetmemeye başlayacak. Bizde ayarları yavaş yavaş high düzeyine indireceğiz. 3 sene sonra ise mediumda oynatacağız. Grafik dünyası çok hızlı gelişiyor.
 
2 - 3 yıl ultrada, ultra takıntın yoksa daha da götürür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gtx 770 le gtx 780 arasında. O fiyat farkına değecek bir performans farkı olduğunu düşünmüyorum. 770 yeterli olacaktır. Ben olsam bende 770 alırdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı