GTX 770 sistemde FPS düşmesi ve sabitlenmesi

İşletim sistemi
Windows 10

onurbyrkl

Centipat
Daha fazla  
RAM
12 GB 1600MHZ
Ekran kartı
Zotac GTX 770 2GB 256 Bit
Anakart
MSI Z84-G45
İşlemci
i5 4690k
ETS 2 oyununda ve birçok oyunda bu problemi yaşıyorum, oyunu oynarken aniden 30 FPS'e sabitleniyor ve bazen Alt Tab atıp tekrar oyuna döndüğümde sorun düzeliyor. HDD sorunu olduğunu düşünüp oyunu SSD'ye kurdum fakat herhangi bir düzelme olmadı. Daha önceden böyle bir problem yaşamıyordum ilk defa başıma geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarın ile alakalı olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal ETS 2'nin ayarlarında FPS sabitleme vardır oradan ayarlayabilirsin olmaz ise YouTube'da kesin çözümü vardır oradan bakabilirsin iyi günler

Bu arada bu FPS sayacını herhangi bir uygulamadan mı ayarladın yoksa bilgisayarın kendisininmi yardımcı olursan sevinirim.

ETS 2 Ayarları ile alakası yok çoğu oyunda bu sorun mevcut örnek veriyorum GTA 5, youtube da ya da yabancı forumlarda çok araştırdım hiç bir sonuç bulamadım. Kullandığım program MSI Afterburner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…