Gtx 770 vs Gtx 760

Bilgin var mı? Ekran kartında soldan 2. rakam önemliyse. Neden 690, 770 den daha iyi değil?
Soldan 2.ci rakam ekran kaertı'nın GPU'sudur ve yüksek olan iyidir. 690 770'den daha fazla performans verebilir ancak güncel olan en iyisidir. Yani 7xx serisi. Ama 690'nı 770'e tercih ederim. Ama 770'i 680'e tercih ederim.

Ben hayatım boyunca hiç Nvidia kullanmadım. Ben hep Amd kullandım. dolayısıyla performansı nasıl hiç bir bilgim yok. Zaten 10 yıldır GTA Vice Cty oynarım. Hala sonunu göremedim. Şimdi yenilere geçmenin zamanı geldi. :)

Geçen bir arkadaş bu konuda 770 bile bazı oyunlarda düşük fps veriyor yazmış. Ne yani Asus Rog Tytan 8890 Alsaktamı oynayamaycaz. :D O zaman yani yeni seri daha iyi oluyor. Anladım. Teşekkürler.

GTA V geliyor bence de zamanı geldi yani. En azından Sanandeas'a geçseydiniz. :)
San Andreas sarmadı nedense biliyorum.Ama Max Payne 2, Crysis 2 bu tarzları bitirdim :)

Bu arada kullandığım bilgisayar. Emektarım 9 yaşında. Foxconn Rc41MA anakart. Pentinium 4 işlemci. 2 Gb ddr2 667 mhz Ram, Amd Hd 2600 Pro ekran kartı. Bu Hala Yaşıyor. Hemde Terman Macunsuz. Daha yeni, yeni sistem toplayacağım. :D

Pardon Pentinium D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı