GTX 770'in sıcaklık değerleri

YasirHoca

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2014
Mesajlar
2.024
Makaleler
5
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar sorum söyle olacak Asus nVdia gtx 770 direct cu 2 ekran kartım var en son cıkan oyunlarda ultrada sıkıntısız oynuyorum fakat ekran kartı sıcaklıgım 60-72 derece arası oluyor işlemcimde 40-50 derecede oluyor bu normal mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet normal bende kullanıyorum aynısını fanlar yarı hızda yükte 75 derece falan . Yükte olduğu için gayet normal değerler onlar kafanı takma.
 
Asus'un bu ekran kartında stres testlerinde Vrm'ler aşırı ısınabilir . Ama bu ısı oyunlarda pek bir sorun teşkil etmez . Yani senin yükteyken ekran kartı ısın gayet normaldir .
 
@Silinen üye işlemcim Intel i5 4670 sıvı sogutma kullanıyorum oyunlarda en fazla 55 oldu sıcaklık 2-3 saat ultrada bf 4 oynayınca bi sorun var mı birde işlemcim yüksüz 30 derece ekran kartımda yüksüz 32 derece falan bazen işlemcim yüksüz 25-26 dereceye kadar da düşüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üreticiler kartı satışa çıkartmadan soğutma sistemini yeterince test etmişlerdir. Sıkıntı olsa zaten o soğutma ile piyasaya sürmezlerdi. Referans soğutmalar hariç tabi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı