Gtx 780 marka seçimi

Fakat, performans konusunda diğerlerinden geride. Gigabyte'ın GTX780 modeli en önde. Lightning almalı bütçesi varsa. Özel soğutması gayet güzel. Sadece ASUS'dan 6 derece sıcak.
Aralarında en fazla ne kadar fark olacak? 3-5 FPS. Hele birde lightning modeli tavsiye etmişsin onu profesyonel overclock yapanlar tercih ediyor normal kullanacaksa hiç o kadar gereksiz masrafa girmesine gerek yok. ASUS varken GIGABYTE'ye bulaşmam bile. :D

Aralarında en fazla ne kadar fark olacak? 3-5 FPS. Hele birde lightning modeli tavsiye etmişsin onu profesyonel overclock yapanlar tercih ediyor normal kullanacaksa hiç o kadar gereksiz masrafa girmesine gerek yok. ASUS varken GIGABYTE'ye bulaşmam bile. :D

Lightning modeli zaten görünüşüyle beni benden alıyor. 3-5 FPS bakmam direk alırım. :D

Dediğim gibi aralarında ciddiye alınacak fark yok. En fazla 3-5 FPS. Bu farkıda çok hafif bir overclock ile çok rahat kapatabilirsin. Sırf 3-5 FPS için kaliteden ödün vermem.

Lightning modeli zaten görünüşüyle beni benden alıyor. 3-5 FPS bakmam direk alırım. :D
Lightning modeli benimde çok hoşuma gidiyor ama profesyonel overclock yapmıyorsa neden o kadar para versin aynı GPU'ya. Hem ASUS GTX780 DirectCu II'ninde görünüşü harika. :D

@Silinen üye MSI Lightning modelini aldığında kaliteden ödün vermiş olmuyorsun zaten. Sen hafif bir overclock ile aradaki farkı tamamlarken, Lightning modeli sağlam bir overclock ile R9 290X'i geçecek.
Ben kalitesiz demedim zaten nerden çıkarıyorsunuz bunu ya. Eğer profesyonel overclock yapmıyorsa neden aynı GPU'ya gereksiz o kadar para versin? Önemli olan ihtiyacı karşılayabilmesi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı