GTX 780 Ti DirectCU II ile Kaç Sene Daha Oyunları Ultra'da Oynarım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BloodyJelly

Hectopat
Makaleler
1
GTX 780 Ti DirectCU II OC ne kadar süre, yeni oyunları Ultra ayarlarda, 1080P çözünürlükte, 30 FPS ve üstü oynatır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 4 gelirse, Medium'da zor mu çalıştırır ?

Bakın, Crysis örneğini, stabil olmayan oyunlar için söyledim. Yani kartınız çok güçlü bir kart ancak bu tip optimizasyon faciası oyunlar çıkınca, kartı SLI yapsanız fayda etmiyor. Stabilite sorunu bir oyun çıkmadığı sürece kartınız 2-3 sene gidecektir, ancak bunu ne ben bilebilirim, ne başkası.

Tahmininizi almak istedim, tabii ki bilemeyiz ve optimizasyonu normal oyunlar için sorum. Çünkü, bir oyunun optimizasyonu iyi değilse ekran kartına çamur atmamak lazım.

GTX780Ti bence iyi bir işlemci ile en az 4 sene ultrada götürür.

Sistemin de iyi ise 4-5 yıl ultrada oynarsın.

Arkadaşlar lütfen abartmayın. 5 yıl falan, yapmayın ya. Bundan 5 yıl önce çıkan kart olan HD 4890, oyunları hala Ultra ayarlarda mı oynatıyor ? Yanlış bilgi vermeyelim.

Pardon ama 780Ti diyoruz ya yani crysis 3 deki grafiklere ne ekleyebilirler ki oyunun kendisinde sorun yoksa bence bu ekran kartı 5-6 yıl ultrada götürür.Ayrıca verdiğiniz örnek ne alaka, Ali Güngör'ün 'eskiden her oyun çıktığında upgrade yapmak zorunda kalıyorduk şimdiki kullanıcılar senelerce upgrade ihtiyacı duymuyor' dediği bi video vardı kıyaslamanız çok saçma olmuş. Eğer 1920X1080 çözünürlüğünün üstünde bir monitör kullanılmıyorsa 780ti 5-6 yıl ultrada rahat götürür. Diyelim ki 4K'lık bi motitör aldı Battlefield 4'de 30 FPS veriyor bu kart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…