GTX 780 Ti ile GTX 980'deki gibi 1080P ekranda 4K oyun render edebilir miyim?

İnşallah gelir zaten pek de özel birşey değil anladığım kadarıyla.

Nvidia Denetim Masası'na girdikten sonra, 3D Ayarların Yönetilmesi'ne tıklayın, oradan DSR Factors - Off olduğunu görürsünüz. Oradan OFF bölümüne gelerek bütün seçenekleri ekleyin, bu durumda FHD'den 4K'ya herşeyi seçebilirsiniz, ben bu şekilde deniyorum ama belirgin bir fark göremiyorum. Oyundaki HUD ve OSD'ler küçülüyor, çok ufak netlik oluşuyor. Değer mi siz karar verin.

ne yazık ki bulamadım bir update gelmiş driverlere onu güncelleyip bakıcağım

yeni gelen update ile sorunum çözülmüş oldu lütfen cevap yazmayın

"This driver brings support for Dynamic Super Resolution (DSR) to certain Kepler and Fermi desktop GPUs.

Bu güncelleme ile benim GTX780'ime geldi DSR. Bu ayarlarla sizler de bakabilirsiniz.

Bu durum az önce LoL'de başıma geldi Eşya satın almak istediğimde, pencere ekranı aştı. Seçeneği ne yaptınız peki 4K yapınca bende küçülüyor. Oyunu kapatıp, Nvidia Experience üzerinden çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğü yapın, ardından oyuna girin ayarlardan değiştirin.

pekala

tamam league of legends'de sorun yok Shadow play minnacık oradan 4k olduğu anlaşılıyor
Edit: nesne boyutları aynı kalsa ne güzel olurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…