GTX 780 Ti ile GTX 980'deki gibi 1080P ekranda 4K oyun render edebilir miyim?

unununium

Hectopat
Yeni gelen seriyi yeni gördüm ve eskiden zor yapıldığını videoda duydum aklımda kaldı. Bende hazırda GTX 780 Ti var. Peki 900 serisinin herhangi bir özelliği bu ekran kartında geçerli mi? Zor da olsa o zorla 4K render işlemi nasıl yapılır? Sorularım bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni gelen Maxwell mimarili ekran kartlarında geçerli. Dynamic Super Resolution (DSR) kullanabilmen için GTX 900 serisinden bir cengaver alman gerekecek.
Technopat'ta izlediğimde sanki ''Eskiden zorla 4K renderletmek gerekiyordu ama şuan GeForce Experience ile kolayca yapılıyor.'' diye birşey aklımda kaldı da o yüzden sordum nasıl yapılıyor diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
DSR dediğimiz olay SSAA(Super Sampling Anti Aliasing) dır aslında. Çok eskiden beri AMD kartlarla dahi yapılabilmektedir. Yapılması biraz tecrübeli kişilerin işidir. Bildiğim linkler var fakat şuan mobildeyim o yüzden atmam çok zor, pc yi açınca atarım. Yakında sürücü desteği gelir zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı