Profesyonel After Effects kullanımı için sizce Gigabyte GTX780Ti GV-N78TWF3-3GD TI 3Gb 384Bit GDDR5 mi yoksa ASUS 3GB nVidia GTX780Ti Rog Matrix 3GD5 DDR5 384bit HDMI Dual mı tercih etmeliyim? Veya sizin tavsiye ettiğiniz bir ekran kartı markası var mı?
peki markalar arasında pek bir fark var mı? misal gtx 980ti almak istesem asus veya MSI geforce gtx 980ti gaming gibi markalar arasında bir fark var mı? (kardeş ben oyun oynayan biri değilim after effects adlı program için alacam)
kardeş 2350 tl değerinde msi 980ti buldum. sıfırmış. jilatini daha açılmamış. satıcı yurd dışından almış ve garantisinin daha başlamadığını söylüyor.[/SIZE]
ya birde bunların üzerinde gaming falan yazıyor. kardeş ben oyun amacıyla almayacam. dediğim gibi after effects denen bir program için kullanacam. acaba 2350 tl değerinde en uygun ekran kartı bu mu yoksa farklı ekran kartları tavsiye edermisiniz.
Nvidia Quadro dediğin kartı epey araştırdımda 3D modellemelerde kullanıldığını gördüm (3D max gb.). Ben 3D modelleme ile uğraşmıyorum. Benim işim biraz kurgu maontaj işine daha yakın. Bazan sıfırdan after effects ile proje hazırlamaya çalıştığımız oluyor. (after effects ile yapılan işlerden biri =
kardeşim benim monitör samsung 21 inç fakat ilerleyen zamanlarda ekran kartına uygun bir monitör alabilirim bunu 25.0 Asus Mx25aq 5ms 2560x1440 2hdmı Dp Monıtor 608 - n11.com veya biraz daha fazla çözünürlüğü yüksek monitör alabilirim. bu dediğim 7-8 ay sonra olabilir