GTX 950 Kaç Yıl İdare Eder ?

PCI slotları için DDR'ın bir önemi yok. DDR2 hatta DDR anakarta GDDR5 ekran kartı takmak mümkün.
Cevabınız için çok teşekkür ederim @steadyflow adamsın şuan 1 adım daha yakınlaştım GTX 950 için :D

Arkadaşım 1.5 yıl önce 850M aldım o zamanlar çok iyiydi ama bana yetmedi. Şimdi 960M model aldım Allah bilir ne kadar gider :)

Tahmini olarak söylüyorum 3-4 yıl rahat gider. Fazlası asla gitmez. ( Yeni nesil oyunlara göre )

Anakartınızın modeli nedir?
Fujitsu :(

Bence en az 3 yıl sizi idare edecektir. Şahsen ben kendim 10 yıl aradan sonra 750ti almayi düşünüyorum. O da beni ne kadar idare eder Allah bilir.
Yapacak bir şey yok teknolojinin gücü :D cevabınız için teşekkür ederim.

Benim en çok merak ettiğim E6550 darboğaz yapacak mı ? Merak etmeyin yeni oyun bilgisayarı topluyorum ilk amacım ekran kartı :D şöylede bir resim atım. PSU var yeni bilgisayar:
teknob.PNG

Son düzenleme:
Bir ekran kartının ne kadar idare etmesi gibi bir şey olamaz. Örneğin birisi , ben 4 sene sonraki çıkacak oyunları 800x600 olsa bile oynarım bu ekran kartıyla asla değiştirmem der bazısı ise 4 sene sonraki oyunları 2k-4k da oynamak isterim ben grafiklere önem veririm der. Bu size kalmış bir şey.

SSD alman bence şuan için o kadar önemli değil. SSD yi çıkartarak işlemciyi i5 6400 yaparsanız çok şey kazanırsınız. Ayrıca bana göre DVD-RW yede gerek yok. Şahsen ben 3-4 yıldır açmıyorum bile kendisini :) Her şey internetten indirilebiliyor zaten.

HD 5500 kullanıyorum şuan ve işlemcim INTEL Pentinium E2180 kaç yıl götürür deme o yüzden senin istediğin kadar götürür. :) Şuanlar da i7 ler i5 ler ortada cirit atarken Pentinium efsanesi başka oluyor tabi. :) Ekran kartını 5-6 yıl önce almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

SSD alman bence şuan için o kadar önemli değil. SSD yi çıkartarak işlemciyi i5 6400 yaparsanız çok şey kazanırsınız. Ayrıca bana göre DVD-RW yede gerek yok. Şahsen ben 3-4 yıldır açmıyorum bile kendisini :) Her şey internetten indirilebiliyor zaten.
Ya zaten ben 1-2 yıl idare etsem yeter sonra bilgisayarı yeğenime veririm, olmadı satarım. İ3 de şimdilik güzel bir işlemci benim için. Zaten güncel. İleride değiştiririm ben nasip olursa dert olmaz yani. Düşüncen için yine de teşekkür ederim. @Silinen üye

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı