GTX 950 LoL FPS Düşmesi

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Moderatör arkadaşlar konu buraya mı açılmalı emin değilim, yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Sorunuma gelirsek arkadaşlar son 1 2 haftadır sadece lol'de fps drop yaşıyorum. Sistemim imzamda yazıyor. NVIDIA sürücü sürümüm 368.39. Çok kısa sürse de çok sinirimi bozuyor bu olay. Lütfen yardım edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel.

Mobil de gözükmüyor kardeşim. :)

Bilmiyordum, kusura bakmayın. Mobil arkadaşlar için sistemim:
Anakart : GIGABYTE H97-HD3
İşlemci : i5 4460
Ekran Kartı: MSI GTX 950 GAMING 2G
Harddisk : WD 1TB Blue
RAM : 8 GB HyperX 1600 MHz CL9
Güç Kaynağı : Corsair VS650

Hayret ediyorum. İnternet hızınıza bakın ping girmiş olmasın. Çünkü benim bilgisayarım bundan kat kat daha güçsüz fakat 1360x768 de orta ayarlarda 60-80 arası oynuyorum. İnternetimde de AKK dolu olmasına rağmen 80 ms. Yabancı bir cihaz Wi-Fi den bağlanırsa 1000-6000 arasına çıkıyor.

Hayret ediyorum. İnternet hızınıza bakın ping girmiş olmasın. Çünkü benim bilgisayarım bundan kat kat daha güçsüz fakat 1360x768 de orta ayarlarda 60-80 arası oynuyorum. İnternetimde de AKK dolu olmasına rağmen 80 ms. Yabancı bir cihaz Wi-Fi den bağlanırsa 1000-6000 arasına çıkıyor.

FPS'in aniden düşmesiyle internet hızının bir alakası yok, videoda da göründüğü üzere batı sunucusunda 55 ping ile oynuyorum ki bu gayet iyi bir değer.

Belkide arkada bir şey bilgisayarı yoruyordur veya oyunu HDD'ye kurduysanız aşırı efektlerde kasıyordur.

Videoda gördüğünüz gibi aşırı efekt falan yok, durduk yere ve arkada herhangi birşey açık değil oyun HDD'ye kurulu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı