GTX 950 PUBG Düşük FPS

cemalbalcik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemim düşük özellikte biliyorum ama bu kadar kötü bir durumun da olmaması gerektiği kanaatindeyim. i3 6100 işlemci, 8 GB RAM ve GTX 950 ekran kartım var. PUBG lobide bile kasılıyor, 45-50 FPS alıyorum. YouTube üzerinden birkaç FPS videosuna baktığım zaman benim ekran kartı ve işlemcime sahip kişilerin en düşük ayarlarda 60 FPS alabildiğini görüyorum fakat ben lobide bile 45-50 FPS alıyorum. Lobide butonlara tıklayınca kasılıyor, birer saniye gecikmeyle açılıyor. Bilgisayarı yeni formatladım ve sürücülerini de yeni kurdum. Format öncesi PUBG yüklemediğim için bu durum var mıydı yok muydu bilmiyorum. Sizce sorun sistemimde mi yoksa gerçekten oyunda mı bir sıkıntı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG ilk çıktığı günden beri böyle sorunlar yaşatıyor zaten. Sahip olduğunuz ekran kartıyla yaşadığınız durumda anormal bir şey görmüyorum.

PUBG ilk çıktığı günden beri böyle sorunlar yaşatıyor zaten. Sahip olduğunuz ekran kartıyla yaşadığınız durumda anormal bir şey görmüyorum.
Peki sorunun ekran kartında mı yoksa işlemcide mi olduğunu nasıl anlayabilirim acaba? Tek değişim yeterli mi yoksa ikisini de mi yükseltmem gerekli?

Peki sorunun ekran kartında mı yoksa işlemcide mi olduğunu nasıl anlayabilirim acaba? Tek değişim yeterli mi yoksa ikisini de mi yükseltmem gerekli?
O işlemci ile darboğaz yaşamadan veya çok düşük miktarda darboğaz ile kullanabileceğiniz RX 570 modelini tavsiye edebilirim, güç kaynağınız elverişli ise 800 TL bandında bulunabilen bir ekran kartı.

PUBG cidden leş bir optimizasyona sahip bir oyun. Birde aynı işlemci ve ekran kartı aynı olan kişilerin FPS yüksek olma sebebi RAM'in dual channel olması olabilirmi ? Tek 8 GB artık günümüz oyunlarında yetersiz kalıyor çünkü. Nvidia denetim masasından bağlantılı optimizasyonu açık konuma getirin, birde öyle deneyim bakalım birşey değişecekmi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buda örnek bir video tek kanal ve çift kanal arasındaki FPS farkı.

O işlemci ile darboğaz yaşamadan veya çok düşük miktarda darboğaz ile kullanabileceğiniz RX 570 modelini tavsiye edebilirim, güç kaynağınız elverişli ise 800 TL bandında bulunabilen bir ekran kartı.
Güç kaynağım yetiyor, teşekkürler
Google'a PUBG Nvidia FPS settings yazıyorum, çıkan ayarlarda bağlantılı optimizasyonu açık yap da var. 10 tane ayarı değiştiriyorum, güç modu performans modu vs. diye, oyun daha kötü hale geliyor maalesef, daha düşük FPS alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…