GTX 950 sistemin ederi nedir?

8-10 yıllık anakart almak mı sıfır garantili anakart mı?
Hocam turbox anakartlar ilk 3 4 ay hiçbir problem vermez iken, 6 7. aylarda voltaj dengesizliği sayesinde sistemi yakıyor.

8-10 yıllık anakart almak mı sıfır garantili anakart mı?

Turbox kaliteli bir firma değil hocam. Ürettiği ürünler de sıfır değil. Garanti konusunda da sorun yaratan ürünler ile piyasadan toplayıp adlarını bastıkları anakartlar veya başka donanımlar ile değişim yapıyorlar. 13, 14. nesil işlemcilerin konuşulduğu bir dönemde sizce LGA1155 soket anakart üretimi yapılıyor mu?

Biliyorum basit Çin işi kartlar, ben o anakartı 700TL'ye aldım aynı fiyata ASUS'un H61 bir anakartınıda alabiliyordum ama daha sonra bir sorun çıkarsa ne yaparım diye düşünüp gönlüm el vermese de hem garantili hem de M.2 SSD slotu var diye Turbox aldım. Benim anlamadığım işin içine Turbox girince sistemin 1000TL fiyat düşmesi. Neyse, satılmazsa sorun değil 1 hafta bekleyeceğim bu fiyatta baktım satılmadı i7 3770+RX 570/GTX 1060 Upgrade'i yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…