GTX 950 ve Q8400 Darboğaz

Aynen, ancak bazı oyunlar çok darboğaz olmuyor, Gta 5'de Gpu kullanımı şehir içi %60-70 arası, işlemci hep %95-100. Bu arada benim konun linkini atarmısınız merak ettim de

Hocam o işlemciye en güzel kart Sapphire r7 250x vapor 2GB modeli. Gerçekten çok güzel bir fiyat performans ürünü. 300-400 TL arası satılıyor piyasada. Ara ara hepsiburada.com'da 300 TL ye stoklara geliyor. Takip edin derim. Acilen almak isterim derseniz de 350-380 TL ye piyasada bulmanız mümkün.

Merhaba bende q8200 var az da olsa OC yapmak istiyorum, fakat BIOS'ta böyle bir ayar bulamadım bilgisayar hazır acaba HP engellemiş olabilir mi ? BIOS güncellemeden de böyleydi güncelleyince de ayarlar yok. Anakartım pegatron 2a84h, bir yerlerde BIOS editleme hakkında bir şeyler duymuştum, mümkün müdür ?

Yeni konu açın ve beni etiketleyin yardımcı olurum.

Sapphire r7 250x gta5 oynatırmı gtx750 ti daha mı iyi? Birde işlemciyi o.c etmeye korkuyorum 5 yıllık sistem.

Xeaster hocam R7 250x ekran kartını bulamadım ancak R7 250 var asusun 270 tl civarı uygun bir kart. Bu karta 400 w güç kaynağı yetermi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…