GTX 950 ve Q8400 Darboğaz

Hocam o işlemciye en güzel kart Sapphire r7 250x vapor 2GB modeli. Gerçekten çok güzel bir fiyat performans ürünü. 300-400 TL arası satılıyor piyasada. Ara ara hepsiburada.com'da 300 TL ye stoklara geliyor. Takip edin derim. Acilen almak isterim derseniz de 350-380 TL ye piyasada bulmanız mümkün.

Q8400 o.c. potansiyeli olan bir işlemci değildir. Anakartınızın fsb hızı ve mimarisi yüksekse ancak 3.2Ghz'lere kadar çıkıyor ki 12cm'lik soğutucu blokla 80-85 derecelere çıkıyor. En son HD 6950 ile Q6600 3.2Ghz ile sıkıntısız kullanıyordum. Ardından R9 280X aldım ve darboğaz oldu. Sistemimi mecbur yükselttim. Tavsiyem sisteminizi yükseltmeniz.

Merhaba bende q8200 var az da olsa OC yapmak istiyorum, fakat BIOS'ta böyle bir ayar bulamadım bilgisayar hazır acaba HP engellemiş olabilir mi ? BIOS güncellemeden de böyleydi güncelleyince de ayarlar yok. Anakartım pegatron 2a84h, bir yerlerde BIOS editleme hakkında bir şeyler duymuştum, mümkün müdür ?

Merhaba bende q8200 var az da olsa OC yapmak istiyorum, fakat BIOS'ta böyle bir ayar bulamadım bilgisayar hazır acaba HP engellemiş olabilir mi ? BIOS güncellemeden de böyleydi güncelleyince de ayarlar yok. Anakartım pegatron 2a84h, bir yerlerde BIOS editleme hakkında bir şeyler duymuştum, mümkün müdür ?
Yeni konu açın ve beni etiketleyin yardımcı olurum.

Sapphire r7 250x gta5 oynatırmı gtx750 ti daha mı iyi? Birde işlemciyi o.c etmeye korkuyorum 5 yıllık sistem.

Xeaster hocam R7 250x ekran kartını bulamadım ancak R7 250 var asusun 270 tl civarı uygun bir kart. Bu karta 400 w güç kaynağı yetermi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı