Alıcı GTX 950 veya GTX 960

Bilal Kavak

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Önümüzdeki 10 gün içerisinde sistemime almayı düşünüyorum. GTX 960 2 GB modeli olsa iyi olur ama 4 GB'lık modellere de açığım. Kutu ve faturası olmaması sorun değil ama önceliğim olması. Marka takıntım yok. Mersin içi elden alabilirim, şehir dışında ise "sahibinden.com GeT" aracalığı ile alırım. Herkese iyi sosyaller !
Güncel

Son düzenleme:
Asus gtx 770 var kutulu faturalı kutu içeriği tam temiz bir sıkıntısı yok garantisi bitti ama fiyat olarak 450 düşünüyorum ilgilenirseniz haber bekliyorum iyi forumlar

Önümüzdeki 10 gün içerisinde sistemime almayı düşünüyorum. GTX 960 2 GB modeli olsa iyi olur ama 4 GB'lık modellere de açığım. Kutu ve faturası olmaması sorun değil ama önceliğim olması. Marka takıntım yok. Mersin içi elden alabilirim, şehir dışında ise "sahibinden.com GeT" aracalığı ile alırım. Herkese iyi sosyaller !
Gtx 960 2g modeli var. Amazondan 2 tane almıştım. Birini sattım. Kutusu yok. Garanti zaten söz konusu değil. Düşünürsen fiyatı 400 tl. Ama sahibinden sitesi komisyon alıyor mu?

Gtx 960 2g modeli var. Amazondan 2 tane almıştım. Birini sattım. Kutusu yok. Garanti zaten söz konusu değil. Düşünürsen fiyatı 400 tl. Ama sahibinden sitesi komisyon alıyor mu?
Komisyon alıyor, komisyonu karşılarım sorun değil. Ama ancak 1 hafta sonra alabilirim.

Kart satıldı Bilal kardeş. Kusura bakma.
Hadi ya kaçırdık. Neyse konu güncel arkadaşlar.

Güncel
Güncel

GTX 960 yazmışsınız ama elimde Asus r9 380 4gb var. 09.06.2016 vatan bilgisayar faturalı. İlgilenirseniz alışverişi elden gerçekleştirebiliriz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı