GTX 950M laptop LoL'de 30 FPS veriyor

4R4N4N4D4M

Hectopat
Daha fazla  
ASUS R510V arkadaşın laptopu. SSD taktırmak için bilgisayarcıya verdik. Macunları falan da yeniletmiş. Laptop 250 civarı FPS aldıgı oyunlarda şu anda donmalar yaşıyor, 30 altına düştüğü oluyor. LoL'de bile orta ayarlarda 30'un altına düştüğü oluyor. Her türlü bilgiyi verebilirim, yardımcı olur musunuz?

Macun sürülürken doğru sürüldü mü? Sonrasında soğutucu blokların iyi temas etmesi sağlandı mı? Macunun marka ve modeli nedir? Oyun içi sıcaklıklar kaç derece? Bu bilgilerden biri veya birkaçı sorunu çözmemize yardımcı olacaktır.

ASUS R510v arkadaşın laptopu. SSD taktırmak için bilgisayarcıya verdik. Macunları falan da yeniletmiş. Laptop 250 civarı FPS aldıgı oyunlarda şu anda donmalar yaşıyor, 30 altına düştüğü oluyor. LoL'de bile orta ayarlarda 30'un altına düştüğü oluyor. Her türlü bilgiyi verebilirim, yardımcı olur musunuz?

Kardeşim bu sürücü ile alaklı bir durum değil ekran kartı bir şekilde arızalanmış ve APU'ya geçmiş olabilir.

Sürücüler eksiksiz kuruldu mu?
İçini açıkçası açmadım. Arkadaşın laptopu olduğu için izin alıp en son çare açabilirim. Onun dışında bütün sürücüler güncel. Az çok bilgisayarlardan da anlarım çok garip görev yöneticisini açıyorum oyun içi gpu kullanımız yüzde 20 civarında en fazla.
Burda harici grafik kartı için ayarlar olması gerekmiyormu.
Macun sürülürken doğru sürüldü mü? Sonrasında soğutucu blokların iyi temas etmesi sağlandı mı? Macunun marka ve modeli nedir? Oyun içi sıcaklıklar kaç derece? Bu bilgilerden biri veya birkaçı sorunu çözmemize yardımcı olacaktır.
Oyun içi sıcaklıkları atabilirim isterseniz ama içini şuanda açamam yani macun vesaire hakkında bilgim yok.
İçini açıkçası açmadım. Arkadaşın laptopu olduğu için izin alıp en son çare açabilirim. Onun dışında bütün sürücüler güncel. Az çok bilgisayarlardan da anlarım çok garip görev yöneticisini açıyorum oyun içi gpu kullanımız yüzde 20 civarında en fazla.
Burda harici grafik kartı için ayarlar olması gerekmiyormu.

Oyun içi sıcaklıkları atabilirim isterseniz ama içini şuanda açamam yani macun vesaire hakkında bilgim yok.
2. resimde harici ekran kartı için ayarlar olması gerekmiyor mu?

Dosya Ekleri

• resim_2021-06-09_185340.png
    resim_2021-06-09_185340.png
    423,8 KB · Görüntüleme: 66
  • resim_2021-06-09_185628.png
    resim_2021-06-09_185628.png
    117,9 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Burda harici grafik kartı için ayarlar olması gerekmiyor mu?

Hocam RAM'ler yerinde mi?

Burada harici grafik kartı için ayarlar olması gerekmiyor mu.

Hocam en son sürücü bende -RTX 2060 kullanıyorum- 03.06.2021 tarihinde gelmiş. Emin misiniz sürücülerin güncel olduğuna?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı